Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Anmeldelse af Saruche Restaurant

Saruche Restaurant
nr. 4 af 46 Restauranter i Nungwi
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 24 $ - 30 $
Køkkener: Fisk og skaldyr
Spisemuligheder: Aftensmad, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Aftensmad, Reservationer
Anmeldt 30. januar 2020 fra mobile enheder

Vi spiste der to gange. Dejlige omgivelser virkelig god mad især deres hummer. Betjeningen var i top, meget opmærksom. Prisen matchede, ikke for dyrt, syntes vi fik meget for pengene

Dato for besøg: januar 2020
Tak, Lisbeth H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (363)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 363 anmeldelser

Anmeldt 27. august 2019

Vi spiste her næsten hver aften og fortrød ikke et eneste måltid. Især deres hummer er superlækker og perfekt tilberedt. Der er ingen grund til at lede efter andre restauranter for dette er bare den bedste :-)

Dato for besøg: juli 2019
Tak, 18.266.162
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. februar 2019 fra mobile enheder

Fantastisk mad - alt lige fra hummer-slikkepinde til chokolade fondant. Nærværende og behagelig servering - den absolut bedste restaurant i nungwi med skøn placering

Dato for besøg: januar 2019
Tak, Pia S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2016 fra mobile enheder

Saruche er klart et af Nungwis bedste steder at spise på. Maden var yderst veltilberedt og smagte helt fantastisk. Betjeningen var ligeledes i top! Det hele blev nydt ved et fint bord på stranden med hvid dug og lamper i sandet.
Alt i alt en super lækker oplevelse

Dato for besøg: juli 2016
Tak, Mie F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. april 2016

Fantastisk at sidde på stranden med fødderne i sandet og spise dejlig veltillavet mad ved borde med hvide duge og stearinlys

Dato for besøg: marts 2016
Tak, Lillemufti
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Saruche Restaurant, kiggede også på

 

Har du været i Saruche Restaurant? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering