Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Great oasis in middle of Waikiki”
Anmeldelse af Aqua Bamboo Waikiki

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 11 websites mere!
Aqua Bamboo Waikiki
Vurderet som nr. 53 ud af 84 hoteller i Honolulu
Anmeldt 4. april 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Best side of hotel is pool side above 8th floor.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Marts 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Masterkatz
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
aquabamboo1, Guest Relations Manager hos Aqua Bamboo Waikiki, svarede på denne anmeldelseSvarede 9. april 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.827)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

904-908 af 1.827 anmeldelser

Anmeldt 1. april 2012
Google Oversæt

Værelsestip: stay somewhere else
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Marts 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
7  Tak, Lisa L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
aquabamboo1, Guest Relations Manager hos Aqua Bamboo Waikiki, svarede på denne anmeldelseSvarede 3. april 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 29. marts 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Alexis C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
aquabamboo1, Guest Relations Manager hos Aqua Bamboo Waikiki, svarede på denne anmeldelseSvarede 3. april 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 27. marts 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Januar 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, GetAway032
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
aquabamboo1, Guest Relations Manager hos Aqua Bamboo Waikiki, svarede på denne anmeldelseSvarede 27. marts 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 22. marts 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Dave O
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
aquabamboo1, Guest Relations Manager hos Aqua Bamboo Waikiki, svarede på denne anmeldelseSvarede 29. marts 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Honolulu
Aqua Oasis
Nr. 24 af 84 i Honolulu
651 anmeldelser
Waikiki
Aqua Pacific Monarch
Aqua Pacific Monarch
Nr. 49 af 84 i Honolulu
515 anmeldelser
Park Shore Waikiki
Nr. 21 af 84 i Honolulu
1.713 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Coconut Waikiki Hotel
Nr. 11 af 84 i Honolulu
731 anmeldelser
Waikiki
Vive Hotel Waikiki
Vive Hotel Waikiki
Nr. 12 af 84 i Honolulu
2.607 anmeldelser
Shoreline Hotel Waikiki
Nr. 19 af 84 i Honolulu
1.714 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Aqua Bamboo Waikiki? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Aqua Bamboo Waikiki

Adresse: 2425 Kuhio Ave, Honolulu, Oahu, HI 96815-3301
Telefonnummer:
Beliggenhed: USA > Hawaii > Oahu > Honolulu
Faciliteter:
Tekøkken Bustransport Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 21 familiehotel i Honolulu
Nr. 27 forretningshotel i Honolulu
Nr. 29 romantisk hotel i Honolulu
Prisområde: 962 kr.-1.589 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Aqua Bamboo Waikiki 3*
Antal værelser: 91
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Aqua Bamboo Waikiki. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Aqua Bamboo Waikiki Hotel Honolulu
Aqua Bamboo Hotel
Aqua Bamboo Honolulu
Aqua Bamboo And Spa

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering