Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Best "home away from home" in Santa Fe”
Anmeldelse af Las Brisas de Santa Fe

Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette indkvarteringssted, men vi kan søge efter andre muligheder i Santa Fe
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Las Brisas de Santa Fe
Vurderet som nr. 7 ud af 24 specialiseret indkvartering i Santa Fe
Anmeldt 9. november 2012
Google Oversæt

Overnattede: November 2012, rejste med familie
4  Tak, Bronson B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (54)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

47-51 af 54 anmeldelser

Anmeldt 13. april 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2012, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
5  Tak, gravesja
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. marts 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
5  Tak, blue-eyes81
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. marts 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
6  Tak, VacaAllie
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2011
Google Oversæt

Værelsestip: Email mgt. to discuss what type of accommodations are needed and you will get an immediate response.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: November 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
7  Tak, Zell
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Santa Fe
Worldmark Santa Fe
Nr. 5 af 24 i Santa Fe
73 anmeldelser
La Fonda on the Plaza
Nr. 6 af 60 i Santa Fe
657 anmeldelser
Downtown
Inn on the Alameda
Inn on the Alameda
Nr. 3 af 60 i Santa Fe
2.462 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Downtown
Inn of the Governors
Inn of the Governors
Nr. 12 af 60 i Santa Fe
1.674 anmeldelser
Hotel Santa Fe
Nr. 13 af 60 i Santa Fe
1.693 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Las Brisas de Santa Fe? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Las Brisas de Santa Fe

Adresse: 624 Galisteo St, Santa Fe, NM 87505-8882
Telefonnummer:
Beliggenhed: USA > New Mexico > Santa Fe
Faciliteter:
Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Tekøkken Suiter
Hotelstil:
Vurderet som nr. 7 ud af 24 specialiseret indkvartering i Santa Fe
Prisområde: 822 kr.-1.898 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Las Brisas de Santa Fe 3*
Antal værelser: 29
Også kendt som:
Las Brisas De Santa Fe Hotel Santa Fe

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering