Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“DO NOT STAY HERE!”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 10 websites mere!
Marriott Plaza San Antonio
Vurderet som nr. 70 ud af 357 hoteller i San Antonio
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 8. maj 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Do NOT let them put you in a PARLOR ROOM. Insist on this when you register!
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Maj 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
3  Tak, 1WorldTraveler49
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Rob G, Manager hos Marriott Plaza San Antonio, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. maj 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (824)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

603-607 af 824 anmeldelser

Anmeldt 25. april 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, tomtx45
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. april 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, anthony f
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. april 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, ciaoitalia86
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. april 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, maggieNebraska
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i San Antonio
East Side
San Antonio Marriott Riverwalk
East Side
Hilton Palacio del Rio
Hilton Palacio del Rio
Nr. 13 af 357 i San Antonio
3.030 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
East Side
The Westin Riverwalk, San Antonio
Courtyard San Antonio Riverwalk
Nr. 61 af 357 i San Antonio
560 anmeldelser
East Side
Hyatt Regency San Antonio
Hyatt Regency San Antonio
Nr. 17 af 357 i San Antonio
3.237 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Marriott Plaza San Antonio? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Marriott Plaza San Antonio

Adresse: 555 S Alamo St, San Antonio, TX 78205-3203
Beliggenhed: USA > Texas > San Antonio > East Side
Faciliteter:
Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 18 luksushotel i San Antonio
Nr. 47 familiehotel i San Antonio
Nr. 53 forretningshotel i San Antonio
Nr. 64 romantisk hotel i San Antonio
Prisområde: 719 kr.-2.105 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Marriott Plaza San Antonio 4*
Antal værelser: 251
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Expedia, Booking.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Marriott Plaza San Antonio. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Marriott Plaza San Antonio Hotel San Antonio
Marriott San Antonio
San Antonio Marriott

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering