Fantastisk service og uhyre hurtig i forhold til tilbagemeldinger mv.
Lejligheden ved Isfjorden meget tilfredsstillende indrettet. Dejlige værelser og den smukkeste udsigt🇬🇱🇬🇱
Stille og rolige omgivelser.
Kan varmt anbefales
Fantastisk service og uhyre hurtig i forhold til tilbagemeldinger mv.
Stille og rolige omgivelser.
Kan varmt anbefales
Jannick og Paa har en flot, flot udsigt over vandet, hvor Isbjergene kommer og går. Der er sol ind i stuen i 12 -18 timer i døgnet om sommeren. Rummene er allergivenlige med trægulv godt for allergiske personer ( trægulv er ikke let at finde i Grønland). Både Jannick og Paa er hjælpsomme og Jannick henter og bringer os fra havn og lufthavn. Han siger, at vi bare skal ringe, hvis der er noget. Der er køkken, så man selv kan lave mad. Bad og toilet er sammen. Det er for lidt til 3 par, som kan bo der.
Sikke en sommeroplevelse. Selvom der var lidt skyer så man ikke kunne nyde midnats solen hver dag, Men en ny udsigt hver dag og en lystig trafik af joller, både og skibe i alle størrelser. Komfortabel seng og et højt service niveau. Jeg kunne godt tænke mig at komme igen.
Blev afhentet ved skibet af Jannik. Anvist et dejligt stort værelse, med gode senge. Huset har en fantastisk udsigt og placering i forhold til byen. Der er mulighed for selv hushold. Men vi foretrak Paa's mad, og blev forkælet på bedste vis. Morgenmad er imponerende, vi lavede endda madpakker som vi medbragte på dagens vandring. Aftensmad med fisk er bare en drøm. Må absolut prøves.
Jannik er enorm vidende om Grønland og hvilke ting der rører sig i landet, spændende at høre på og spørge ind til.
Hundene foran huset er et plus, kælne og vil gerne snakkes med.
Tusind tak for et fantastisk ophold Paa og Jannik.. Kan anbefales på det varmeste.
Både Jannik og Paa var meget venlige og hjælpsomme - vi blev både hentet og bragt i lufthavnen, og der var ingen problemer, selvom vores fly hele tiden blev udsat og udsat. Derudover laver Paa den bedste mad! Tag minimum én overnatning og bestil hendes grønne karry-ret, det er helt fantastisk!
Derudover kan de også hjælpe med kontakter til hundeslædekuske og skippere osv., så man ikke nødvendigvis køber igennem World of Greenland - det havde vi også meget gode oplevelser med.
Sidst men ikke mindst, er hundene udenfor noget så rare, og man kan sagtens komme til at bruge en hel del tid på at nusse og snakke med dem.
Paa & Janniks Bed & Breakfast kan klart anbefales!
Jannik og Paa's bed and breakfast var udover alle forventninger. Jeg overnattede på værelserne, som var fint indrettet og renlige. Selve huset er enorm godt placeret i forhold til supermarkeder, turistkontorene (hvis man tager smutvej), Zion-kirken, Knud Rasmussen museum og vandreruterne. Derudover har huset en fantastisk udsigt. Perfekt!
Køkkenet som gæster selv kan anvende, har alt hvad der er brug for i et køkken. Det kan være dyrt at spise ude. Så alt i alt, rigtig godt og et hyggeligt sted.
Jannik og Paa er fantastiske værter. De er enormt hjælpsomme, de hjælper gerne med at give kontakter til nogle lokale som arrangerer ture. Specielt godt, hvis man ønsker at spare lidt penge. Hvilket jeg ønskede. De er virkelig bare enorm venlige, åbne og hjælpsomme. Her får man virkelig noget for sine penge. Vil anbefale dette sted tusinde gange.