Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (47)
Filtrer anmeldelser
48 resultater
Medlemsvurdering
48
0
0
0
0
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
48
0
0
0
0
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 48 anmeldelser
Anmeldt d. 9. august 2018

Sikke en sommeroplevelse. Selvom der var lidt skyer så man ikke kunne nyde midnats solen hver dag, Men en ny udsigt hver dag og en lystig trafik af joller, både og skibe i alle størrelser. Komfortabel seng og et højt service niveau. Jeg kunne godt tænke mig at komme igen.

Dato for ophold: juli 2018
  • Rejsetype: Rejste alene
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Tom S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 25. august 2017

Blev afhentet ved skibet af Jannik. Anvist et dejligt stort værelse, med gode senge. Huset har en fantastisk udsigt og placering i forhold til byen. Der er mulighed for selv hushold. Men vi foretrak Paa's mad, og blev forkælet på bedste vis. Morgenmad er imponerende, vi lavede endda madpakker som vi medbragte på dagens vandring. Aftensmad med fisk er bare en drøm. Må absolut prøves.
Jannik er enorm vidende om Grønland og hvilke ting der rører sig i landet, spændende at høre på og spørge ind til.
Hundene foran huset er et plus, kælne og vil gerne snakkes med.
Tusind tak for et fantastisk ophold Paa og Jannik.. Kan anbefales på det varmeste.

Værelsestip: Bestil i god tid.
Dato for ophold: juli 2017
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
1  Tak, Lis K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 4. maj 2017

Både Jannik og Paa var meget venlige og hjælpsomme - vi blev både hentet og bragt i lufthavnen, og der var ingen problemer, selvom vores fly hele tiden blev udsat og udsat. Derudover laver Paa den bedste mad! Tag minimum én overnatning og bestil hendes grønne karry-ret, det er helt fantastisk!

Derudover kan de også hjælpe med kontakter til hundeslædekuske og skippere osv., så man ikke nødvendigvis køber igennem World of Greenland - det havde vi også meget gode oplevelser med.

Sidst men ikke mindst, er hundene udenfor noget så rare, og man kan sagtens komme til at bruge en hel del tid på at nusse og snakke med dem.

Paa & Janniks Bed & Breakfast kan klart anbefales!

Dato for ophold: marts 2017
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Carina V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. april 2017 fra mobile enheder


Jannik og Paa's bed and breakfast var udover alle forventninger. Jeg overnattede på værelserne, som var fint indrettet og renlige. Selve huset er enorm godt placeret i forhold til supermarkeder, turistkontorene (hvis man tager smutvej), Zion-kirken, Knud Rasmussen museum og vandreruterne. Derudover har huset en fantastisk udsigt. Perfekt!
Køkkenet som gæster selv kan anvende, har alt hvad der er brug for i et køkken. Det kan være dyrt at spise ude. Så alt i alt, rigtig godt og et hyggeligt sted.

Jannik og Paa er fantastiske værter. De er enormt hjælpsomme, de hjælper gerne med at give kontakter til nogle lokale som arrangerer ture. Specielt godt, hvis man ønsker at spare lidt penge. Hvilket jeg ønskede. De er virkelig bare enorm venlige, åbne og hjælpsomme. Her får man virkelig noget for sine penge. Vil anbefale dette sted tusinde gange.

Dato for ophold: marts 2017
Rejsetype: Rejste alene
1  Tak, Seaside251958
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 5. april 2017

Vi boede i lejlighed 2 i 10 dage fra 10. til 20. marts 2017.
Fin lejlighed godt beliggende i byen nær centrum og fantastisk udsigt ud over fjorden og Diskoøen.
Meget fin service af Jannik, blev hentet og kørt til lufthavnen, var altid parat med hjælp hvis der var noget, meget behageligt menneske. Meget lækkert mad fra Paa, som blev leveret i lejligheden.
Vi fik både kørt hundeslæde og set nordlys flere gange.

Bodil og John Hansen
Herlev-Danmark

Dato for ophold: marts 2017
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Sted
    • Service
Tak, hjul
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser