Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Booking.com
359 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 20/06/21
Book nu, betal under opholdet
Expedia.com
359 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 20/06/21
Trip.com
359 $
350 $
Se tilbud
SPAR 9 $
Gratis afbestilling indtil d. 20/06/21
Hotels.com359 $
eDreams359 $
Orbitz.com359 $
Vis 12 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (214)
Filtrer anmeldelser
214 resultater
Medlemsvurdering
112
71
23
6
2
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
112
71
23
6
2
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 214 anmeldelser
Anmeldt d. 19. januar 2021 fra mobile enheder

Ved udsejlingen fra havnen ude på skærene ligger det dejlige hotel.
Deres kæmpe terrasse ligger lige Iver vandkanten
Isfjorden udmunding ligger lige rundt om hjørnet, så gigantiske majestætiske isbjerge lægger sig til rette ikke langt fra terrassen, helt vildt smukt. Værelserne er ok, dem på 1. Sal har egen terrasse og vindue over sengen, så man kan blive under dynen og se nordlys.
Baren er velassorteret og køkkenet er helt i top. De er så søde og hjælpsomme, man føler sig virkeligt godt behandlet

Dato for ophold: august 2020
Rejsetype: Rejste med venner
2  Tak, BirgitteL_12
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anders Okholm Gadeberg, Direktør hos Hotel Icefiord, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. februar 2021

Kære BirgitteL_12,

Tusind tak for din skønne anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du nød dit ophold hos os.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 16. november 2020

Havde et på alle måder et udsøgt ophold på Hotel Icefiord - al kommunikation, service, og selvfølgelig beliggenhed, var i top. Desuden fik vi det lækreste mad vi fik serveret i grønland. Både Anders og resten af receptionen var gode til at dele ud af råd og anbefalinger til området, hvilket gjorde at vi fik skræddersyet et program der gjorde vores eventyr til virkelighed.

Dato for ophold: oktober 2020
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, jensv974
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anders Okholm Gadeberg, General Manager hos Hotel Icefiord, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. november 2020

Kære jensv974,

Tusind tak for din super positive feedback! Det var en fornøjelse at danne rammerne for Jeres ophold, og være med til at give Jer en fantastisk oplevelse, mens i var her!

Jeg håber i vil besøge os igen

Kærlig hilsen Anders O. Gadeberg

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 29. oktober 2020

Med byens nok bedste udsigt, hyggelig altan og ovenlysvinduer til nordlys, bliver det ikke meget bedre end Hotel Icefjord. Personalet var hjælpsomme og servicemindede. Tak for et dejligt ophold, vi kommer igen!

Dato for ophold: oktober 2020
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, 51rasmusd
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anders Okholm Gadeberg, Marketing hos Hotel Icefiord, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. november 2020

Kære 51rasmusd,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi glæder os allerede til at se Jer igen!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 21. august 2020 fra mobile enheder

Hyggeligt sted! Flot udsigt, top lækker terrasse, nyrenoverede værelser, venligt personale. Ti minutters gang til byen og tæt på “gul rute”, som er den flotteste tur i fjeldet langs Isfjordens udmunding.

Dato for ophold: august 2020
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, CamillaOfDenmark
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anders Okholm Gadeberg, Markedsføring hos Hotel Icefiord, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. august 2020

Kære Camilla,

Mange tak for dit positive feedback, det sætter vi stor pris på! Vi er glade for at se, at du nød dit ophold, og håber du vil besøge os en anden gang igen!

Mvh
Anders O. Gadeberg

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 9. august 2020 fra mobile enheder

Et på alle måder fantastisk ophold. Kan stærkt anbefales! Afslappet stemning. Super imødekommende og servicerende personale. Hotellets faciliteter i top. Placeringen i forhold til icefjorden med terrassen i 1 række fås ikke bedre. Stærkt vanedannende!
Bedste hilsner fra John

Dato for ophold: august 2020
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, HansenFynDanmark
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anders Okholm Gadeberg, Marketing hos Hotel Icefiord, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. november 2020

Kære John,

Tusind tak for din anmeldelse og din positive feedback!
Det var en fornøjelse, at hav dig og din søn på besøg hos os!

Vi håber i vil besøge os igen!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser