Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Expedia.com
Booking.com
Priceline
359 $
Se tilbud
Gratis afbestilling indtil d. 19/06/21
Book nu, betal under opholdet
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Vis 12 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (182)
Filtrer anmeldelser
214 resultater
Medlemsvurdering
112
71
23
6
2
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
112
71
23
6
2
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
5-10 af 214 anmeldelser
Anmeldt d. 9. august 2020 fra mobile enheder

Et på alle måder fantastisk ophold. Kan stærkt anbefales! Afslappet stemning. Super imødekommende og servicerende personale. Hotellets faciliteter i top. Placeringen i forhold til icefjorden med terrassen i 1 række fås ikke bedre. Stærkt vanedannende!
Bedste hilsner fra John

Dato for ophold: august 2020
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, HansenFynDanmark
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anders Okholm Gadeberg, Marketing hos Hotel Icefiord, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. november 2020

Kære John,

Tusind tak for din anmeldelse og din positive feedback!
Det var en fornøjelse, at hav dig og din søn på besøg hos os!

Vi håber i vil besøge os igen!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 10. oktober 2019 fra mobile enheder

Har flere møder i Ilulissat årligt, og mine forretningsforbindelser skal, som minimum besøge restaurant på hotel icefjord for du går ikke forgæves efter frokost på lokal råvarer - endnu engang dejlig og fantastisk frokost med fantastisk udsigt

Dato for ophold: oktober 2019
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, PeterL405
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
andersogadeberg, Direktør hos Hotel Icefiord, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. november 2019

Kære PeterL405,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi glæder os allerede til at se dig igen næste gang :)

Kærlig hilsen

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 4. august 2019 fra mobile enheder

Vi havde et rigtig godt ophold på hotel Icefjord - både hotel og transport services var i top. Vi kommer helt sikkert tilbage!
Fremragende udsigt til Isefjorden og dens isbjerge (og hvaler) fra både værelser og hotellets store terrasse. Lækkert veltillavet mad. Super, venlig og imødekommende service af Anders og teamet.

Dato for ophold: juli 2019
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, vibseg
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
andersogadeberg, Direktør hos Hotel Icefiord, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. august 2019

Kære vibseg,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Vi glæder os allerede til i kommer tilbage igen.

Kærlig hilsen,

Anders O. Gadeberg

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 31. juli 2019 fra mobile enheder

Helt eminent udsigt både fra terrassen og fra værelserne. Vi kunne se både isbjerge og pukkelhvaler. Det var et perfekt sted at slutte dagene af.
Maden og speciel morgenmaden var i top. Vi taler stadig om de hjemmebagte grønlandsboller og den hjemmerøgede hellefisk.
Alle på hotellet var søde og rare, og vi vil bestemt komme igen. Tak for en god oplevelse.

Mange hilsner
Goth og Lauridsen

Dato for ophold: juli 2019
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, Bllau
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
andersogadeberg, Direktør hos Hotel Icefiord, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. august 2019

Kære Bllau,

Tusind tak for Jeres fantastiske anmeldelse!
Vi glæder os allerede til at se Jer igen. Hvis i imellem tiden ikke kan vente, kan vi sende Jer opskriften på de hjemmebagte grønlandsboller, så i kan bringe minderne frem. Skriv endelig til anders@hotelicefiord.gl, hvis i ønsker opskriften.

Kærlig hilsen,

Anders O. Gadeberg

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 31. juli 2019

God betjening og rolige omgivelser og det bedste den fantastiske udsigt skiftede hele tiden og jeg kunne ikke blive træt af at se den flotte fjord.
Der var god plads på værelset og god kaffe så man kunne få varmen når jeg kom hjem fra turene op i byen eller på fjælet
.

Dato for ophold: april 2019
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Bent R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
andersogadeberg, Direktør hos Hotel Icefiord, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 2. august 2019

Kære Bent R,

Tak for din fine anmeldelse! Vi bliver heller aldrig træt af udsigten. Det er fantastisk at se, hvilket dynamisk billede der skabes, når isbjerge, både og hvaler passerer forbi på daglig basis.

Vi har netop givet hele hotellet løft på kaffefronten, så der er mindre brug af emballage, samtidig med at kvaliteten er forbedret. Derudover har vi også fået os en espressomaskine, så der også kan købes kaffe man kan nyde i baren eller på terrassen.

Vi håber på at se dig igen!

Kærlig hilsen,

Anders O. Gadeberg

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser