Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dont believe all the bad reviews!!!”
Anmeldelse af Destina Hotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 5 websites mere!
Destina Hotel
Vurderet som nr. 4 ud af 19 hoteller i Ovacik
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 3. august 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2011, rejste med venner
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, dlour
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (966)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

766-770 af 966 anmeldelser

Anmeldt 30. juli 2011
Google Oversæt

Værelsestip: always best to have a higher floor, block a is least noisy
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juli 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, reecedonny
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2011, rejste med venner
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, kirstyjmc
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2011
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
5  Tak, steveg051174
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2011
Google Oversæt

Værelsestip: do not accept ground floor room
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juli 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, bellaHull
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ozgurturk, Front Office Manager hos Destina Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 30. juli 2011
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Ovacik
2.2 km væk
Yel Holiday Resort
Yel Holiday Resort
Nr. 6 af 102 i Oludeniz
638 anmeldelser
1.1 km væk
Sunshine Holiday Resort
1.1 km væk
Aes Club Hotel
Aes Club Hotel
Nr. 3 af 19 i Ovacik
1.332 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1.3 km væk
Monta Verde Hotel & Villas
1.0 km væk
Telmessos Hotel
Telmessos Hotel
Nr. 2 af 11 i Hisaronu
1.075 anmeldelser
1.9 km væk
Sahra Su Holiday Village & Spa
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Destina Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Destina Hotel

Adresse: Tehneli Dere Mevki Babadag Yolu Gokceovacik Koyu, Ovacik, Tyrkiet
Beliggenhed: Tyrkiet > Turkish Aegean Coast > Mugla > Ovacik
Faciliteter:
Bar/lounge Gratis morgenmad Gratis parkering Restaurant Swimmingpool Lufthavnstransport
Hotelstil:
Nr. 6 familiehotel i Ovacik
Nr. 8 romantisk hotel i Ovacik
Prisområde: 234 kr.-923 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Destina Hotel 3*
Antal værelser: 114
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Expedia, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Destina Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Destina Hotel Fethiye
Destina Resort Fethiye

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering