Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Gratis afbestilling indtil d. 31/07
Book nu, betal under opholdet
196 $
188 $
Expedia.com
Vis tilbud
  • Morgenmad inkluderet
  • Pool
150 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Morgenmad inkluderet
  • Pool
587 $
123 $
Expedia.com
Vis tilbud
  • Morgenmad inkluderet
  • Pool
176 $
165 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Gratis parkering
203 $
165 $
Priceline
Vis tilbud
  • Pool
  • Ved stranden
101 $
galahotels.com
Vis tilbud
  • Pool
  • Restaurant
TripAdvisor
Vis tilbud
  • Pool
  • Restaurant
TripAdvisor
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
TripAdvisor
Vis tilbud
  • Gratis internet
Anmeldelser (4.398)
Filtrer anmeldelser
4.398 resultater
Medlemsvurdering
2.390
1.399
406
124
79
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
2.390
1.399
406
124
79
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
6-11 af 4.398 anmeldelser
Anmeldt for 8. juli 2017

Både ind- og udtjekning foregik hurtigt og nemt. Fik et stort og flot familieværelse med havudsigt på 5. etage. Lækkert med lydtætte vinduer - når de var lukket - var der ingen støj udefra overhovedet Super rengøring og udskiftning af håndklæder hver dag. Maden i restauranterne var både varieret, lækkert og der var rigeligt - selvom vi kom lige til lukketid. Flot at alle 6 restauranter indgår i all-inclusive. Rigtig dejligt med voksen pool på 10. etage for os uden små børn - og der var altid solsenge nok, selvom vi først kom kl. 11. Overalt på hotellet blev vi mødt af smilende og hjælpsomt personale. Hele hotellet fremstår rent og velholdt. Området hotellet ligger i er lidt kedeligt og turistpræget - så tag på udflugt, for Malta byder på så megen historie og smukke steder.

Værelsestip: Vælg havudsigt, da du både får en god udsigt og ingen larm fra trafikken.
  • Overnattede: juli 2017, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Service
2  Tak, Lotte F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 29. april 2017

Super værelser,rengørning hver dag,håndklæder skiftet hver dag,Super udsigt over havet og pul område,hotellet havde underholdning hver dag ,først for børn og så senere for voksne,flere resturanter. og barer ,spa ,velnes,indendørs pool,masage,et hotel jeg varmt kan anbefale

Værelsestip: Handicap venlig
  • Overnattede: april 2017, rejste med venner
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, 286439c
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 20. oktober 2016

Jeg havde et fantastisk ophold på db San Antonio. Jeg tilbragte tre uger på hotellet ifm. arbejde på Malta og jeg oplevede fra dag ét fremragende service og en hjælpsomhed, som gik igen hele mit ophold igennem. Noget som også var meget positivt var, at man hilser på hinanden - uanset om man mødes på gangene, receptionen, restaurant eller poolområde. Lækre faciliteter - overdådig (!!) morgenmads- og aftensmadsbuffet (Guéliz) med alt hvad man kan tænke sig og meget mere til. Flot og renholdt.
Alt i alt en super god oplevelse at være gæst her.

  • Overnattede: oktober 2016, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
4  Tak, Camilla L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 28. juni 2016

Jeg har intet dårligt at sige om dette hotel, det er helt fantastisk.
Når man ankommer, bliver ens bagage båret ind for dig, og efterfølgende op til ens værelse.
Maden er fantastisk, og valget af restauranter er stort.
Alt personale er venligt og altid smilende.
Værelserne er pæne og rene, og rengøringen er i top.

Værelsestip: Bedste udsigt, er mod poolen/havet. Mest stille er på de øverste etager.
  • Overnattede: april 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Service
1  Tak, Louise H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 31. oktober 2014

Helt igennem dejligt hotel. Morgenmadsbuffeen var dog noget kedelig, specielt fordi hotellet var meget stort og lokalet blev cafeterieagtig. Der sad flere hundrede og spiste. Absolut ikke hyggelig. Poolområdet var super dejligt og vores unge mennesker elskede det. Underholdningen fra animationteam helt i top. Både i løbet af dagen og aftenens underholdning

  • Overnattede: oktober 2014, rejste med familie
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Tom B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
dbSanAntonioHotel, Public Relations Manager hos db San Antonio Hotel + Spa, svarede på denne anmeldelseSvarede 10. november 2014
Google Oversæt

Dear Tom B,

Thank you for your review.

We are happy to hear that the hotel was up to your likings. We took note of your recommendation and we will work on it to improve our environment.

We look forward to host you again shortly.

Best Regards

Gordon Borg

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser