Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bellissimo! ”
Anmeldelse af Colleverde Country House

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 3 websites mere!
Colleverde Country House
Vurderet som nr. 3 ud af 12 B&B'er/kroer i Corciano
Anmeldt 9. oktober 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: Oktober 2017, rejste som par
Tak, Moni791
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (57)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

5-9 af 57 anmeldelser

Anmeldt 27. august 2017
Google Oversæt

Værelsestip: Le stanze sul lato superiore per chi ama le vedute spettacolari, mentre quelle a piano terra per chi...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2017, rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, Salvatore D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. august 2017 fra mobile enheder
Google Oversæt

Overnattede: August 2017, rejste med venner
Tak, Nicola G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, criandrea2016
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2017
Google Oversæt

Overnattede: Maj 2017, rejste som par
Tak, Rais85
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Corciano
6,3 km væk
Hotel el Patio
Hotel el Patio
Nr. 1 af 4 i Corciano
109 anmeldelser
2,9 km væk
Villa Umbra La Maesta
Villa Umbra La Maesta
Nr. 2 af 3 i Mantignana di Corciano
13 anmeldelser
7,4 km væk
Perugino Hotel
Perugino Hotel
Nr. 2 af 4 i Corciano
110 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
7,9 km væk
Anna Boccali Resort
Anna Boccali Resort
Nr. 2 af 12 i Corciano
82 anmeldelser
1,1 km væk
Agriturismo Biologico Palazzi Rufini and B&B
1,8 km væk
Agriturismo Il Corniolo
Agriturismo Il Corniolo
Nr. 4 af 15 i Corciano
84 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Colleverde Country House? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Colleverde Country House

Adresse: Via Giovan Battista della Porta 59, 06073, Corciano, Italien
Beliggenhed: Italien > Umbria > Province of Perugia > Corciano
Faciliteter:
Gratis parkering Aktiviteter for børn (børne-/familievenligt sted) Tekøkken Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 3 ud af 12 B&B'er / kroer i Corciano
Prisområde: 320 kr.-573 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Colleverde Country House 3*
Antal værelser: 20
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Expedia, Booking.com og TripOnline SA, så du med ro i sindet kan reservere på Colleverde Country House. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering