“Castello”
Anmeldelse af Castelio

Castelio
nr. 2 af 53 Restauranter i Syvota
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 34 kr. - 135 kr.
Køkkener: Græsk
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Restaurantoplysninger
Spisemuligheder: Efter lukketid, Reservationer
Anmeldt 3. oktober 2023 fra mobile enheder

Igen igen - og stadig Syvotas bedste restaurant 🥰🇬🇷
Suveræn god mad, høflig betjening og fornuftige priser. Afgjort vores favorit at spise ved Toula ♥️

Dato for besøg: oktober 2023
1  Tak, 465gitteh
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 8. september 2023 fra mobile enheder

Fint måltid til fin pris. Og servicen var god, opmærksom og i øjenhøjde.
Stedet var på det jævne, hvor ejeren sad og hyggede med gæster ved bordet ved siden af (de fik leveret pizza :-)

Dato for besøg: september 2023
Tak, maikenv_rsj
Anmeldt 15. august 2023

Dejlig hyggeligt sted med skøn atmosfære.
Rigitg God mad. Kan klart anbefales.
Husk Bestil bord i forvejen

Dato for besøg: august 2023
    • Stemning
    • Mad
Tak, Lars Siersbæk L
Anmeldt 15. juli 2023 fra mobile enheder

Skøn autentisk hjemmelavet og ikke mindst frisk veltilberedt og velsmagende græsk mad. Vi var 5 personer, som fik 4 forretter og en hovedret hver, 2 flasker procecco og ikke mindst vand og sodavand og det kostede 139 euro, her får man kvalitet til rimelig penge. Dejlig oplevelse 👍👍 sluttelig fik vi serveret nytillavet sweets finits med honning, kanel uhm😋

Dato for besøg: juli 2023
Tak, charlottea680
Anmeldt 23. juni 2023

Autentisk Græsk 🇬🇷
Dejlig mad, med masser af smag!
God betjening
Fornuftigt prisniveau meget for pengene.
Alt ialt en skøn oplevelse

Dato for besøg: juni 2023
    • Mad
Tak, betinac196

Rejsende, der kiggede på Castelio, kiggede også på

Har du været i Castelio? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering