Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
Hotels.com
Booking.com
106 $
Se tilbud
Priceline
112 $
Se tilbud
Expedia.com116 $
Travelocity116 $
Destinia.com125 $
Vis 17 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (366)
Filtrer anmeldelser
366 resultater
Medlemsvurdering
191
90
45
26
14
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
191
90
45
26
14
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 366 anmeldelser
Anmeldt d. 31. juli 2021

Vi har været på stedet før. Man bliver meget betaget af udsigten og stedet som helhed. Hotel fremstår rent og rydeligt og professionelt, ligesom det lever op til anmeldelser der læses om stedet.

Personale er flinke, professionelle og gør en stor indsats for at gæster får en god oplevelse. Maden er dejlig med stor afveksling fra lokale rettet til velkendte retter. Værelser fremstår rene og bliver rengjort dagligt med udskiftning af linned hver 2. dag. Selvom hotellet var fuldt booket, så får man ikke indtrykket af at der er for mange gæster. Der var plads til alle. Vi var ovenud tilfredse med hotellet og personalet. Kan varm anbefales.

Vi rejste med Primotours, som stod for rejsen. Primotours gør et fantastisk arbejde og personalet i selskabet og på stedet gør ligeledes et fantastisk arbejde. Vi har tidligere benyttet Primotours og kan varmt anbefale rejseselskabet.

Ligger højt og stejlt fra afsætningsted ved bus til hotel. Dette er en udfordring for gangbesværede, men taxa kan benyttes.

Værelsestip: Værelse med havudsigt kan varmt anbefales.
Dato for ophold: juli 2021
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, hsalk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 22. juli 2021 fra mobile enheder

Fantastisk lækkert hotel med den flotteste udsigt
Venligt personale især Kwastas og vaggelis
Lej båd og opdag vandet og øerne med det flotteste vand
Hotellet er pænt og rent og gode værelser med havudsigt el til bjergene
God service
4 gang vi er her og ikke sidste gang

Dato for ophold: juni 2021
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, Trip08999219084
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sivota Diamond Spa Resort, Άλλο hos Sivota Diamond Spa Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 23. juli 2021
Google Oversæt

Dear Mr./Mrs.,
Thank you for visiting once again our Hotel !!!
We are very happy hearing that for one more time you had a great time in our Resort!
Thank you for your support and the great review!
Till next year....!!!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 20. juli 2021 fra mobile enheder

Dette hotel har 5 stjerner for udsigt og pool, alt andet er over skruet priser og kantine mad, alt for mange hvepse til at sidde på sin altan eller ved spisning( skulle have kostet det halve) det er en skam, jeg har ikke købt spa behandlinger så det ved jeg ikke endnu

Dato for ophold: juni 2021
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, 645annettef
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 12. oktober 2020

Fra indcheckning til udcheckning på hotellet var velkomsten god og levede op til forventningerne. (Disclaimer: Vi rejser 3 til 4 gange om året, worldwide)
Personellet, overalt på hotellet er meget venlig og imødekommende.
Værelset var som bestilt, havudsigt 180 gr. Skøn udsigt. Daglig rengøring af værelse og bad (bruser fungerede perfekt..)
Morgen- frokost- og aftenbuffen var alsidigt og frisklavet hen over vores ferieuge.
Lille minus.!! - Vejen til Syvota By er meget stejl fra byen og op til hotellet, men kan klares for 5 € pr. taxi.
Anbefales herfra - med lidt research før rejse dertil.

Dato for ophold: oktober 2020
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, henriko192
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sivota Diamond Spa Resort, Άλλο hos Sivota Diamond Spa Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. oktober 2020
Google Oversæt

Dear Mr./Mrs. henriko192,

Thank you for staying at Sivota Diamond Spa Resort one more time !
We are very happy that you had a great stay.
Your comments always help us to improve our services.
Thank you for the trust shown in our Hotel.
We hope we'll see in the near future again !!!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 22. september 2019

Et pragtfuldt hotel beliggende i een af de skønneste områder i Grækenland. Fantastiske værelser med den skønneste udsigt til havet og de omkringliggende øer, skøn morgenmad såvel som aftensbuffet. Kan varmt anbefale hotellet - dog er hotellet ikke for gangbesværede. Hotellet er bygget i kuperet terræn med rigtig mange trapper.

Dato for ophold: september 2019
1  Tak, 2014Bente
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
sivotadiamond, Υπεύθυνος Ρεσεψιόν hos Sivota Diamond Spa Resort, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 24. september 2019
Google Oversæt

Dear 2014Bente,

thank you for choosing Sivota Diamond Spa Resort for your vacation.
It will be a pleasure to see you again!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser