“Suveræn mad, betjening og omgivelser!”

Restaurant Fleurs D'Olargues
Prisklasse: 20 US$ - 36 US$
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Familier med børn, Romantisk, Særlige lejligheder
Spisemuligheder: Efter lukketid, Frokost, Reservationer
Anmeldt 18. juli 2016 fra mobile enheder

Familien på 5 tilbragte sammen med 2 venner en super aften på Fleurs D'Olargues. Rigtig god steming og fantastisk beliggenhed på kanten af en særlig smuk by. Maden var pragtfuld og vi var alle meget tilfredse og vil 110% finde vej dertil igen. Husk at booke bord!

Dato for besøg: juli 2016
Tak, 876christofferr
Sprog
  • Flere sprog

Anmeldt 11. april 2016

Vi har besøgt Fleurs d'Olargues adskillige gange, og hver gang har vi haft en unik oplevelse. Fremragende kok, altid spændende retter, udsøgte lokale vine og en yderst venlig og professionel betjening. For slet ikke at nævne beliggenheden. Gå ikke glip af denne perle, hvis I er på egnen.

Dato for besøg: marts 2016
    • Mad
Tak, OleAmby
Anmeldt 28. oktober 2015

Vi var heldige at opleve at bo på Fleurs d'olargues B&B, fire nætter i September 2015. Et utroligt hyggeligt pensionat, indrettet med de skønneste og fineste" franske toner", og nabo til den helt uniqe og særprægede middelalderby Olargues.
Vi havde udsigt til restauranten Fleurs d'Olargues, -og sikke et fint view!
- på en gåtur over Pont du Diable broen, eller blot fra en stille stund i restaurantens gårdhave, kan man også nyde udsigten til den fine urtehave, og lytte til flodens rislen..
På restauranten fik vi hver morgen serveret det skønneste morgenbord med friskbrygget kaffe, smil og venlighed, -i de mest betagende rammer.
Restauranten forkæler alle sanserne på menukortet.
Vi spiste de flotteste og finest tilberedte, velsmagende gourmet retter, to gange under vores ophold. Den ene aften med en fuldt booket restaurant med et selskab på 38 pers. -alligevel nød vi, også på denne travle aften, -den venligste betjening, og skønne atmosfære, både fra personalet og værtsparret, Joan og Anders.
Vores varmeste anbefalinger, til en helt unik ferie og mad oplevelse.. :-))
HeogKi/ DK

Dato for besøg: september 2015
    • Mad
2  Tak, HeogKi-DK
Anmeldt 20. oktober 2014

Dejlig frokost i "urtehaven" med udsyn til Pont du Diable floden og det gamle klokketårn. Tre retters gastronomik menu, som var virkelig spændende og velsmagende, og meget fin betjening. Der tages dog ikke mod credit card, men vi havde heldigvis tilstrækkelig med kontanter.

Dato for besøg: oktober 2014
1  Tak, Svmola
Anmeldt 15. september 2014

Vi var sammen med et andet dansk ægtepar som er bosiddende i området, og havde fået at vide at vi ikke måtte forlade området uden at besøge stedet, og det var bestemt sandt, vi fik en på alle måder kulinarisk oplevelse, herligt dansk ægtepar som sammen med deres søn driver stedet. Vi blev placeret på terrassen med skøn udsigt til floden Orb, restauranten har flere unge danskere både i køkken og i restauranten. Vi kan kun anbefale at besøge stedet!

Dato for besøg: september 2014
1  Tak, Christian N

Rejsende, der kiggede på Restaurant Fleurs D'Olargues, kiggede også på

Har du været i Restaurant Fleurs D'Olargues? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Gør krav på din registrering