Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Perfect place to stay”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 5 websites mere!
The Grove West Seattle Inn
Vurderet som nr. 60 ud af 104 hoteller i Seattle
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 3. september 2012
Google Oversæt

Værelsestip: I recommend the 2nd floor, great view of the neighborhood first thing in the morning:)
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Sandra L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (331)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

291-295 af 331 anmeldelser

Anmeldt 20. juni 2012
Google Oversæt

Værelsestip: I heard rooms on the first floor could hear more street noise. On the second floor, we had no sound...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juni 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, kaylawriting
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juni 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, David W
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juni 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, bocadey
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. april 2012
Google Oversæt

Værelsestip: The quietest rooms face away from Alaska Ave.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: April 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Steve F
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Seattle
Northgate
Comfort Inn & Suites Seattle
Georgetown Inn
Nr. 19 af 104 i Seattle
551 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Hotel Nexus Seattle
Nr. 70 af 104 i Seattle
823 anmeldelser
Northgate
Hampton Inn & Suites by Hilton Seattle/Northgate
Belltown
La Quinta Inn & Suites Seattle Downtown
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i The Grove West Seattle Inn? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om The Grove West Seattle Inn

Adresse: 3512 SW Alaska St, Seattle, WA 98126-2731
Telefonnummer:
Beliggenhed: USA > Washington > Seattle > West Seattle
Faciliteter:
Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Tekøkken Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Suiter
Hotelstil:
Nr. 5 bedste lavprishotel i Seattle
Nr. 24 familiehotel i Seattle
Nr. 44 forretningshotel i Seattle
Nr. 48 romantisk hotel i Seattle
Prisområde: 785 kr.-931 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:2 stjerner — The Grove West Seattle Inn 2*
Antal værelser: 46
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com og TripOnline SA, så du med ro i sindet kan reservere på The Grove West Seattle Inn. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
The Grove, West Seattle Hotel Seattle
Seattle Travel Lodge
Seattle Travelodge
Travelodge Seattle
Travel Lodge Seattle

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering