Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Super service og mad til overkommelige”
Anmeldelse af La Sirena

La Sirena
Restaurantoplysninger
Anmeldt for 3 uger siden fra mobile enheder

Super service og mad til overkommelige priser. Også god indretning i restauranten - renoveringen har gjort godt

Dato for besøg: september 2020
Tak, roden13
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (34)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2-6 af 34 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2020 fra mobile enheder

Har kun kun prøvet burgeren .... den er til gengæld RIGTIG god. Jeg har bestilt den minimum en gang om måneden de sidste 5 år.

Dato for besøg: maj 2020
Tak, Martinbc3
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2019 fra mobile enheder

Rigtig fint sted, vinkortet mangler flere vin på glas.
Maden er der intet at udsætte på.
Priser er rimelige når man tager kvalitet og lokation i betrækning.
Alt i alt rigtig fint spisested.

Dato for besøg: november 2019
1  Tak, AllanM81
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. april 2019

Dejlig frokost i hyggelige omgivelser midt på Jægersborg Alle.God betjening. Absolut et nyt besøg værdigt. Gode priser

Dato for besøg: april 2019
1  Tak, tlvisti
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. marts 2019

Det var en rigtig god oplevelse med god service og rigtig god mad. Kan klart anbefales til en god aften inden f.eks en teatertur.

Dato for besøg: marts 2019
    • Værdi
    • Service
    • Mad
1  Tak, LarsD275
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på La Sirena, kiggede også på

Charlottenlund, Gentofte Kommune
Charlottenlund, Gentofte Kommune
 
Charlottenlund, Gentofte Kommune
Charlottenlund, Gentofte Kommune
 

Har du været i La Sirena? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering