Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for dit ophold
207 $
Se tilbud
Hotels.com
Booking.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Vis 14 tilbud
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Sådan påvirker betalinger til os rækkefølgen af priser, der vises. Værelsestyperne kan variere.
Anmeldelser (176)
Filtrer anmeldelser
176 resultater
Medlemsvurdering
72
49
26
16
13
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
72
49
26
16
13
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 176 anmeldelser
Anmeldt for 4 uger siden fra mobile enheder

Varmeste anbefaling! Hotellet oser af charme og eksklusivitet. Beliggenheden er superb; tæt på København, men på en stille vej i et hyggeligt område. Vi havde skinnende rene værelser med balkon og fantastisk udsigt over Øresund. Dejlig økologisk morgenmad, og restauranten A Hereford Beefstouw på hotellet serverer vidunderlig mad. Få hundrede meter fra hotellet kan man nyde havnestemning med lidt musik og drinks eller gå en lang tur langs vandet. Bedst af alt: det sødeste og mest servicemindede personale. Vi blev endda kørt til bussen, da vi klokkede i afgangstiderne. Det var aldrig sket på et kædehotel. Vi glæder os allerede til at komme igen.

Dato for ophold: maj 2021
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, majbritj
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 28. juni 2020 fra mobile enheder

Skovshoved Hotel er et fantastisk hotel, med venligt og professionelt personale. Pæne rene værelser med gode senge. Fantastisk placering i forhold til skov og strand. Cykelafstand fra København. Mit favorit hotel når jeg er i hovedstaden.

Dato for ophold: juni 2020
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Mark1904
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Line Nadelmann, Direktør hos Skovshoved Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 6. juli 2020

Kære Mark. Tak for din anmeldelse, den er vi utrolig glad for. Vi glæder os til at kunne byde dig velkommen igen på Skovshoved hotel. Mvh Team Skovshoved Hotel

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 13. oktober 2019

Pænt og rent overalt, sødt personale og fin restauranten med lækker mad, Et personale der kræser om sine kunder. Fik mange smil men jeg var der. Fede værelser med kanon udsigt over vandet.Der meget roligt om aften så det var nemt at sove i de gode senge. Jeg kommer helt sikkert tilbage snart…«

Dato for ophold: oktober 2019
Tak, KurtN168
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
LineNadelmann, Chef  hos Skovshoved Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 14. oktober 2019

Kære Kurt. Mange tak for de fine ord. Vi er glade for, at I havde et godt ophold hos os. Vi glæder os til at kunne byde jer velkommen igen. Mvh Team Skovshoved Hotel

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 13. januar 2019

Deltog i en fest på hotellet og havde forventet mere.

Lokationen er perfekt og forholdene på første etage det samme.

Desværre virkede menuen ret ordinær. Forresten var uden den store smag. Kalvefileten var meget fin, samme var tilbehør. Desværre var saucen uden kraft og smag hvilket gjorde retten kønsløs.

Resten af aftenen var perfekt men kompetent personale og gode omgivelser.

Dato for ophold: januar 2019
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, KarstenP633
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 14. november 2018 fra mobile enheder

Fremragende Hotel hvor man virkelig føler sig godt tilpas.
Pænt og rent overalt, sødt personale og et lækkert morgencomplet.
Restauranten er garant for en kulinarisk oplevelse, kæmpe udvalg i vine og et personale der kræser om sine kunder.
Jeg kommer helt sikkert tilbage snart til det skønne lille hotel, med den fantastiske belligenhed og den venlige atmosfære

Dato for ophold: november 2018
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, peteri545
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser