Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Forsberg

Ok overnatning

Anmeldelse af Roslev Kro
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 3. aug. 2022fra mobile enheder
Fint værelse med mulighed for at lave kaffe og te. Der var, hvad der skulle være, måske lige pånær tv-kanaler( udover DR, som man skal i fællesrummet for at se) . Morgenbuffeten var med sparsomt udvalg, men ok hvis man ikke behøver den helt store buffet. Basis udvalg som Pålæg, brød, yoghurt i bægre, kaffe/te og juice.
Dato for ophold: juli 2022
Værelsestip: Gratis parkering lige ved hotellet. Dejligt!
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
Bird's eye view
12.2 km fra Roslev Kro
12.9 km fra Roslev Kro
Vis flere hoteller i Roslev
Anmeldt d. 23. juli 2020 fra mobile enheder

Er pr gæst på roslev kro og vi har købt ophold med 3 retters menu men blev spist af med en hverdags grill buffe som var mega kedelig ,desserten havde de ik lige tænkt på men de gik med til noget hjemmelavet is , Manden er meget kedeligt og smagløst , jeg havde samtidigt skrevet og gjort dem opmærksom på min gluten allergi og de siger der nok skal være glutenfri mad , alle pølser indholdt gluten 🙄kroen er meget beskidt og slidt , her er mega ulækkert , er bestemt ikke et sted vi kan anbefale , betjeningen er meget dårlig og de virker lige glade med gæsterne

Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Jette K
Anmeldt d. 12. juli 2020

Dejligt landhotel, pænt og rent, god mad, venligt personale, der er andre der har nævnt manglende personale, de har vist glemt, at vi er i en Corona tid. Placering på Salling, meget centralt for sigtseing

Rejsetype: Rejste med venner
1  Tak, erlingw2020
Anmeldt d. 11. juli 2020

Roslev Kro er et middelmådig hotel, der mangler i høj grad personale på hotellet, vi havde booket på forhånd og kom så til kroen ca. kl. 17,00 om eftermiddagen. Der var ingen ingen personale overhovedet. Efter nogen tid fik vi kontakt med en person over telefonen som oplyste, at der skulle et værelse hvor nøglen skulle sidde i døren. Vi skulle så have en tre retters menu til aften, men der var ingen personale, så det havde man udsat til dagen efter, uden at oplyse os om dette. Ligeledes manglede der sengelinned, men senere fik vi også dette klaret. Efter det vi fik oplyst, skulle der fra 1. september komme nye ejere/forpagter, som også er tiltrængt

Tak, Lars Jørgen K
Anmeldt d. 1. juni 2020

Købte et gavekort gennem odendo, og blev senere informeret om ejerskifte og at det skal anvendes inden 1 aug, det er ikke muligt for os og vi har forsøgt at kontakte Roslev Kro og finde en løsning men de svarer ikke på henvendelser, men er sikkert også fuldstændigt ligeglade når der kommer nye ejere..

Dato for ophold: april 2020
Tak, Departure453529
Anmeldt d. 22. september 2019 fra mobile enheder

Vi købte et 3 dags ophold, med mad den første dag, fin og enkelt kro, vi fik en fin middag første dag.

Værelset er fin.
Badeværelset var dog ikke 100% rengjort, der var lange hår i håndvasken og hjørnet.

Dato for ophold: august 2019
Tak, trylle87