Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Henrik L
København, Danmark

Et dejligt ophold i rolige rammer med fantastisk mad.

Anmeldelse af Falsled Kro
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 2. nov. 2024fra mobile enheder
En rund fødselsdag skulle fejres med overnatning og middag på Falsled Kro.
Vi blev taget imod med åbne arme af personalet, der fulgte os til værelset i den eksterne bygning på modsatte side af vejen.
Værelse nr. 26 på 1’ste sal var stort med opholdsstue, soveværelse og badeværelse.
Værelset har alt hva du skal bruge og mangler du noget kan du bestille levering til værelset.
Eftermiddagskaffen blev indtaget i baren med åben ild i pejsen. Hjemmebagte kager og småkager i stort udvalg var tilgængelig.
Kagerne var smukke tilrettet og smagte fantastisk.
Inden middag gik vi en smuk tur til den lokale havn og langs vandet, det var meget oplevelsesrigt.
Til middagen havde vi bestilt en 4 retters menu, men med appetizers og snacks endte det omkring 8-9 serveringer.
Der var rigeligt med mad, smukt serveret og med meget lækker smag på alle hjemmelavede retter.
Morgen efter indtog vi det mest lækre morgenmåltid, igen med hjemmelavede retter og hjemmelavede juicer med frugter fra haven.
Alt i alt, en fantastisk oplevelse på alle fronter.
Vi vil helt komme tilbage og anbefaler helt klart Falsled Kro.
Dato for ophold: november 2024
Værelsestip: Ønsker du ro omkring dig, kan du vælge værelse i en af de 2 eksterne bygninger med nyistandsatte...
Rejsetype: Rejste som par
Problemer med denne anmeldelse?
When walking through here, you truly feel like you entered the most beautiful and serene place. I instantly fell in love with it and hope you will too.
  • Official Hotel Site
  • eDreams
11.0 km fra Falsled Kro
Vis flere hoteller i Millinge
Anmeldt d. 27. maj 2024 fra mobile enheder

Ville blot have en kop kaffe med kage efter gåturen . Laaang ventetid før tjeneren fik tid, herefter forvirring med 3 forskellige tjenere, de glemte kagegaffel, ordinationen, oplyste ikke om kagetilbehør. På forespørgsel blev vi ført til et minimalistisk kagebord med to valgmuligheder af meget små kagestykker samt et par småkager ,- uden oplysning om kagepris/-tilbud blot bemærkning som “ var det alt” efter valg af et lille stykke kage. En middelmådig kaffe fra Bodum kaffekande med lidt kedelig afsmag (fra metal kaffefiltret ?) . Pris : 360 kr for 2 pers 😖
Konklusion : en forvirret servering, middelmådige kaffe-kage og alt-alt for dyrt i smlgn med de bedre kaffe-barer i eks. Kbhvn . En ægte “ fisefornem” oplevelse.

Dato for ophold: maj 2024
Rejsetype: Rejste som par
Tak, CLAZ94
Anmeldt d. 18. oktober 2022

Det er et ok sted, omgivelser er meget hyggelige, og velholdte.
Total hyggelig gårdhave, personalet er meget høflige, og altid smilende.
Deres morgenmad på værelset er total lækker, og deres dram er meget velsmagende.
Deres aften menu. Vælger jeg ik at skrive om.

Dato for ophold: august 2022
  • Rejsetype: Rejste som par
Tak, 689maikc
Anmeldt d. 26. juli 2022

Vi var et par, der for tredje gang besøgte den velbeliggende og særdeles veldrevne Falsled Kro. Vi havde en større suite i Ryttergården med en god, lille terrasse ud til den fine krydderurtehave i den i øvrigt særdeles velplejede have/park. Vi havde et super ophold med eminent og kompetent service, lækker mad, god vinmenu ...
Et meget lille minus var, at den glimrende morgenmad blev serveret på værelset - vi ville ha´foretrukket kroens gårdhave e. lign.

Dato for ophold: juli 2022
    • Renlighed
1  Tak, sap1948
Anmeldt d. 18. juli 2022

Opholdet her levede op til alle vores forventninger, omend prisen er høj.
Hyggelig gårdhave hvor kaffen og kagen blev indtaget. Dejligt værelse med alle nødvendige faciliteter, inkl. lille terrasse med dejlig udsigt til haven.
Fantastisk mad med dejlig udsigt til haven og til havn/hav i det fjerne.
Personalet er meget serviceminded og uhøjtidelige.

Dato for ophold: maj 2022
Tak, 756larsa
Anmeldt d. 6. juli 2022 fra mobile enheder

Alt for lidt mad til alt for mange penge.
God vin.
Små portioner, man bliver ikke mæt.
Personalet er venlige. Hyggelig atmosfære - men rigtig ærgerligt de ikke laver lidt større portioner. En lille kartoffel eller et større stykke kød ville være godt

Værelsestip: Spis hjemmefra
Dato for ophold: juni 2022
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Tonnie N