Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Lol.travel
Vio.com
Priserne leveres af vores partnere og afspejler værelsespriser pr. nat, inklusive alle skatter og afgifter, som vores partnere er bekendt med. Du kan få yderligere oplysninger hos vores partnere.
Maik C
Nuuk, Grønland
Meget hyggelig kro
Anmeldelse af Falsled Kro
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 18. okt. 2022
Det er et ok sted, omgivelser er meget hyggelige, og velholdte.
Total hyggelig gårdhave, personalet er meget høflige, og altid smilende.
Deres morgenmad på værelset er total lækker, og deres dram er meget velsmagende.
Deres aften menu. Vælger jeg ik at skrive om.
Dato for ophold: august 2022Rejsetype: Rejste som par
3,0 ud af 5 boblerVærdi
5,0 ud af 5 boblerSted
5,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
When walking through here, you truly feel like you entered the most beautiful and serene place. I instantly fell in love with it and hope you will too.
Booking.com
  • Official Hotel Site
  • Priceline
  • eDreams
3.9 km fra Falsled Kro
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Tripadvisor
920 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
  • Expedia.com
    920 kr.
  • Lol.travel
0.2 km fra Falsled Kro
Tripadvisor
1.193 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Priceline
11.0 km fra Falsled Kro
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Hotels.com
Få bonusser med One Key
  • eDreams
  • Expedia.com
    590 kr.
5.9 km fra Falsled Kro
Gratis parkering
Pool
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
29.7 km fra Falsled Kro
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Velkommen til Gl. Brydegaard
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
11.6 km fra Falsled Kro
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
30.9 km fra Falsled Kro
Gratis wi-fi
Restaurant
The Hotel
Booking.com
  • Lol.travel
  • Vio.com
0.0 km fra Falsled Kro
Gratis wi-fi
Gratis parkering
26.2 km fra Falsled Kro
Gratis wi-fi
Gratis parkering
Vis flere hoteller i Millinge
Anmeldelser (208)
Filtrer anmeldelser
208 resultater
Medlemsvurdering
151
33
15
7
2
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
151
33
15
7
2
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 208 anmeldelser
Anmeldt d. 26. juli 2022

Vi var et par, der for tredje gang besøgte den velbeliggende og særdeles veldrevne Falsled Kro. Vi havde en større suite i Ryttergården med en god, lille terrasse ud til den fine krydderurtehave i den i øvrigt særdeles velplejede have/park. Vi havde et super ophold med eminent og kompetent service, lækker mad, god vinmenu ...
Et meget lille minus var, at den glimrende morgenmad blev serveret på værelset - vi ville ha´foretrukket kroens gårdhave e. lign.

Dato for ophold: juli 2022
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, sap1948
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 18. juli 2022

Opholdet her levede op til alle vores forventninger, omend prisen er høj.
Hyggelig gårdhave hvor kaffen og kagen blev indtaget. Dejligt værelse med alle nødvendige faciliteter, inkl. lille terrasse med dejlig udsigt til haven.
Fantastisk mad med dejlig udsigt til haven og til havn/hav i det fjerne.
Personalet er meget serviceminded og uhøjtidelige.

Dato for ophold: maj 2022
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, 756larsa
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 6. juli 2022 fra mobile enheder

Alt for lidt mad til alt for mange penge.
God vin.
Små portioner, man bliver ikke mæt.
Personalet er venlige. Hyggelig atmosfære - men rigtig ærgerligt de ikke laver lidt større portioner. En lille kartoffel eller et større stykke kød ville være godt

Værelsestip: Spis hjemmefra
Dato for ophold: juni 2022
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Tak, Tonnie N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 11. april 2022 fra mobile enheder

Forventningen var stor, og det var med stor glæde at vi endeligt skulle besøge dette så anbefalede sted. Indskrivningen fungere perfekt, og man følte sig hurtig velkommen. Men, og der kommer et men. Da vi sætter os til bords, prøver tjeneren ihærdigt at sælge os en flaske gode “bobler” respekt for indsatsen og vi bed på. Jeg mener man må forvente en præsentation af en flaske til 1600 - men nej, den hældes ligegyldigt op i glasset og nærmest samtidig ankommer snacks og hvidvin. Så i stedet for at nyde de gode “bobler” før middagen, bliver den drukket mellem de 2 første retter. Køkkenet levere på en godt niveau, ikke exceptionelt , men godt og sikkert. Maden kommer hurtigt, også for hurtigt. Vi præsterede at spise 6 retter på under 4 timer, det er ikke sket før. Vi havde værelse 2, gulvvarmen var så voldsom, at vi måtte stå i gangen for at børste tænder, da gulvet var så varmt, at man ikke kunne stå stille på det. Opsummeret, hyggelige omgivelser, god mad, men en alt for voldsom prissætning, set i forhold til den leverede oplevelse. Oplevelsen var til 4 stjerner, men prissætninger trækker ned til 3.

Dato for ophold: april 2022
Rejsetype: Rejste med venner
Tak, carstenmadsen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 5. februar 2022

desværre kom der corona sygdom som gjorde at opholdet ikke kunne gennemføres.
vi bor i udlandet og har ikke så mange muligheder for at komme når som helst.
fik kun 6 mnd udsættelse.
Her var Faldsled Kro ikke fleksibel og imøde komme behovet.
Det er bare dårlig service og kan slet ikke betale sig,det glemmer hele familien og venner slet ikke.

Dato for ophold: januar 2022
Tak, dibeGreve
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser