Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wish i could live here”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 7 websites mere!
Holua Resort at The Mauna Loa Village
Vurderet som nr. 5 ud af 36 specialiseret indkvartering i Kailua-Kona
Udmærkelsescertifikatet
GrønneForløbereBronze-niveau
Anmeldt 8. januar 2013
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, cozmickissez
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (525)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

252-256 af 525 anmeldelser

Anmeldt 7. januar 2013
Google Oversæt

Overnattede: December 2012, rejste med familie
3  Tak, Globetrotters321
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. december 2012
Google Oversæt

Værelsestip: How far do you want to walk? Remember you have to walk from parking lot as you can't drive to yo...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: December 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, barryalanbeach
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. december 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, CelineCeline
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. december 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Picker57
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Kailua-Kona
10.0 km væk
Courtyard by Marriott King Kamehameha's Kona Beach Hotel
0.4 km væk
Wyndham Mauna Loa Village
Wyndham Mauna Loa Village
Nr. 9 af 14 i Kailua-Kona
243 anmeldelser
9.6 km væk
Holiday Inn Express Hotel & Suites Kailua-Kona
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0.3 km væk
Sheraton Kona Resort & Spa at Keauhou Bay
1.7 km væk
Kona Coast Resort
Kona Coast Resort
Nr. 2 af 36 i Kailua-Kona
1.589 anmeldelser
8.8 km væk
Royal Kona Resort
Royal Kona Resort
Nr. 8 af 14 i Kailua-Kona
2.913 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Holua Resort at The Mauna Loa Village? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Holua Resort at The Mauna Loa Village

Adresse: 78-7190 Kaleiopapa St, Kailua-Kona, Island of Hawaii, HI 96740-2576
Telefonnummer:
Beliggenhed: USA > Hawaii > Island of Hawaii > Kailua-Kona
Faciliteter:
Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Tekøkken Suiter Swimmingpool
Hotelstil:
Vurderet som nr. 5 ud af 36 specialiseret indkvartering i Kailua-Kona
Prisområde: 1.120 kr.-2.265 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3,5 stjerner — Holua Resort at The Mauna Loa Village 3.5*
Antal værelser: 73
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Holua Resort at The Mauna Loa Village. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Holua Resort At The Mauna Loa Village Hotel Kailua-Kona
Holua Hotel Kailua Kona
Holua Resort Mauna Loa Village

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering