Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Aquapark Istralandia
Gem
  
Google
Sådan kan du opleve Aquapark Istralandia
fra 63,98 $
Flere oplysninger
fra 36,94 $
Flere oplysninger
fra 88,48 $
Flere oplysninger
fra 30,54 $
Flere oplysninger
Anmeldelser (2.143)
Filtrer anmeldelser
2.143 resultater
Medlemsvurdering
1.456
481
135
38
33
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
1.456
481
135
38
33
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 2.143 anmeldelser
Anmeldt d. 27. juli 2019 fra mobile enheder

Dejlig park med aktiviteter for alle aldre, husk badesko hvis du har det, fliserne er varme og badesandaler er besværlige. Man må medbringe egen mad. Book evt solvogne hjemmefra. Nogle aktiviteter lukker før kl 18. Skumparty kl 16.30 i bølgebassinet.

Dato for oplevelse: juli 2019
Tak, U5154VEvickym
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ISTRALANDIA, Public Relations Manager hos Aquapark Istralandia, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. juli 2019
Google Oversæt

Dear U5154VEvickym,

We appreciate your kind review and are happy to hear you enjoyed your time in Istralandia.
We look forward to welcoming you again.

Kind regards.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 26. juli 2019 fra mobile enheder

Parken har underholdning til alle niveauer, eneste minus var lange køtider ved enkelte rutschebaner og ved burger-udleveringerne Ellers var alt godt. Vi kom først ved 12 tiden, og kunne godt have brugt alle 8 timer. Kom i god tid og tag den store køletaske med.
Det er muligt at slå et lille skyggetelt op på et af de mange græsarealer. Hvis man køber liggestole, så køb kvitteringen ved indgangen, livredderne henviser til kioskerne.

One improvement proposal would be an app that indicates waiting-times arround the park.

1  Tak, kedded
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 23. juli 2019 fra mobile enheder

Her er alt nyt. Super rutche baner og alt er i orden. 500kr for 2 voksne og 2 børn. Masser af p pladser og muligheder for mad.

Dato for oplevelse: juli 2019
Tak, 417jesperb
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 23. juli 2019 fra mobile enheder

Gode oplevelser med de mange rutsjebaner. Vær OBS på at der er sjovest for dem som er 140 cm høje. Så flere med småbørn blive afvist ved rutsjebanerne. Der er fuld fart på banerne. Priserne for mad og drikke er helt ok og slet ikke dyrt. Der er fine toiletfaciliteter og omklædningsmuligheder og vores unger i alderen 9 til 15 havde en fantastisk dag. Man må gerne medbringe mad og drikkevarer
Derudover giver man 50 kunar for to liggestole og en parasol.

Tak, Grevinden78
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 15. juli 2019 fra mobile enheder

Det er 2. gang vi tager i Istralandia. Det er et stort og flot anlagt badeland med udsigt over bjerge og hav.
Der er mange rutsjebaner i forskellige niveauer samt forskellige bassiner.
Der er desuden underholdning fx aquazumba og polo.
Der er flere fastfood-steder samt mulighed for at lege liggestole.
Vi havde dog vores eget tæppe og mad med, da der er et stort grønt område i badelandet, hvor man kan slappe af og hygge sig med sin egen mad.
Prisen for indgang er forholdsvis høj ca 200 kr pr person.

Dato for oplevelse: juli 2019
Tak, louisecD4077TJ
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
ISTRALANDIA, Public Relations Manager hos Aquapark Istralandia, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 31. juli 2019
Google Oversæt

Dear louisecD4077TJ,

We appreciate your kind review and are happy to hear you enjoyed your time in Istralandia.
We can't wait to welcome you again.

Kind regards.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser