Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Toppie!”
Anmeldelse af B&B Het Annekesnest

B&B Het Annekesnest
Vi kan ikke finde priser for dette indkvarteringssted
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette indkvarteringssted, men vi kan søge efter andre muligheder i Oostduinkerke
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
B&B Het Annekesnest
Vurderet som nr. 1 ud af 10 B&B'er/kroer i Oostduinkerke
Anmeldt 6. august 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2017, rejste som par
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, 1levensgenieter7
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (32)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

2-6 af 32 anmeldelser

Anmeldt 23. juli 2017
Google Oversæt

Værelsestip: Er is slechts 1 perfecte kamer en dit is op zich al een groot voordeel. Je waant je in een suite...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juli 2017, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Marie Claire G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2017
Google Oversæt

Værelsestip: Geen keuze. Er is één kamer. En dat is best zo.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juni 2017, rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Rudi V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. maj 2017
Google Oversæt

Overnattede: Maj 2017, rejste som par
Tak, Robby D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. februar 2017
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2017, rejste som par
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, ivanvdb2017
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Oostduinkerke
1.8 km væk
Hof Ter Duinen
Hof Ter Duinen
Nr. 1 af 5 i Oostduinkerke
141 anmeldelser
7.3 km væk
Hotel Ibis De Panne
Hotel Ibis De Panne
Nr. 2 af 15 i De Panne
454 anmeldelser
1.8 km væk
Alberthotel
Alberthotel
Nr. 2 af 5 i Oostduinkerke
79 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
3.1 km væk
Apostroff Hotel
Apostroff Hotel
Nr. 2 af 6 i Koksijde
120 anmeldelser
0.4 km væk
Villa Elsa
Villa Elsa
Nr. 3 af 10 i Oostduinkerke
35 anmeldelser
1.4 km væk
beachhouse
beachhouse
Nr. 2 af 10 i Oostduinkerke
18 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i B&B Het Annekesnest? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om B&B Het Annekesnest

Adresse: Polderstraat 38, Oostduinkerke 8670, Belgien
Beliggenhed: Belgien > Flanders > West Flanders Province > Oostduinkerke
Faciliteter:
Bar/lounge Gratis parkering Tekøkken
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 10 B&B'er / kroer i Oostduinkerke

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering