Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget dejlig gårdhave”
Anmeldelse af Steinerwirt

Steinerwirt
Udmærkelsescertifikatet
Prisklasse: 11 $ - 38 $
Køkkener: Østrigsk
Flere restaurantoplysninger
Restaurantoplysninger
Velegnet til: Romantisk, Familier med børn, Forretningsmøder, Særlige lejligheder, Store grupper, Lokalt køkken
Spisemuligheder: Efter lukketid, Aftensmad, Frokost, Morgenmad, Udendørsservering, Reservationer
Anmeldt 7. juli 2020 fra mobile enheder

Vi synes rigtig godt om denne restaurant, som vi spiste på to aftener. Alle retter var lækre, og der var en meget hyggelig stemning i deres gårdhave. Bestemt et besøg hver.

Dato for besøg: juli 2020
Tak, tinal519
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (837)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1-5 af 837 anmeldelser

Anmeldt 28. juli 2019 fra mobile enheder

Vi besøgte Resturanen juli 2019 på vores tur gemmen Byen.
Søgte efter den bedste schnitzel og dette sted blev anbefalet.
Men var noget skuffet. Smagte ok, men ikke så store. Kunne have spist 3.

Dato for besøg: juli 2019
Tak, 29jenss
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
steinerwirt, Geschäftsführer hos Steinerwirt, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 5. august 2019
Google Oversæt

Dear 29jenss,
thank you very much for your visit at our restaurant and we are very sorry to hear, that you were not fully satisfied with your "Wiener Schnitzel". It is really strang to hear, because our Schnitzel is very popular and all people are very happy with it. If it was not enough for you, you should just have let us know. We are very willing to give a supplement to avoid someone leaving our restaurant hungry. ;)
However, we would be very happy seeing you again at Steinerwirt!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 16. august 2018 fra mobile enheder

Vidunderligt sted med rigtig god mad, fantastisk smuk udsigt uanset hvor man kigger, god stemning (især i udendørsarealet) og super betjening.
Kan kun anbefale denne restaurant i midten af Zell Am See.

Dato for besøg: august 2018
Tak, Mette A
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2018

Hyggelig restaurant med fin mad. Fik wienerschnitzel med persillekartofler og tranebær og det smagte rigtigt godt.
Sad udendørs i et hyggeligt gårdmiljø

Dato for besøg: juli 2018
Tak, Carsten P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. maj 2018

Hyggelig terrasse og god traditionel østrigsk mad til rimelige penge midt i Zell am See. Venlig betjening og plads til at vores datter også kunne være der og gå omkring.

Dato for besøg: april 2018
Tak, ChrAnkerstjerne
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Steinerwirt, kiggede også på

 
Zell am See, Salzburg
Zell am See, Salzburg
 

Har du været i Steinerwirt? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering