Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Un gioiellino ...”
Anmeldelse af Hotel Le Bleu

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 10 websites mere!
Hotel Le Bleu
Vurderet som nr. 18 ud af 73 hoteller i Brooklyn
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 20. januar 2012
Google Oversæt

Værelsestip: PiAni alti
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Januar 2012, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Maria laura C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1.072)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1.069-1.072 af 1.072 anmeldelser

Anmeldt 23. december 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, LanceMZ
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. oktober 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2010, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, buschbaer
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. oktober 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2009, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, しみ
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Brooklyn
1,7 km væk
NU Hotel
NU Hotel
Nr. 13 af 73 i Brooklyn
944 anmeldelser
2 km væk
Hotel Indigo
Hotel Indigo
Nr. 28 af 73 i Brooklyn
615 anmeldelser
2 km væk
Aloft New York Brooklyn
Aloft New York Brooklyn
Nr. 21 af 73 i Brooklyn
1.057 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1,6 km væk
EVEN Hotel Brooklyn
EVEN Hotel Brooklyn
Nr. 8 af 73 i Brooklyn
347 anmeldelser
3 km væk
The Brooklyn
The Brooklyn
Nr. 11 af 73 i Brooklyn
261 anmeldelser
5,6 km væk
Hotel Le Jolie
Hotel Le Jolie
Nr. 4 af 73 i Brooklyn
1.488 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Le Bleu? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Le Bleu

Adresse: 370 4th Ave, Brooklyn, NY 11215-2718
Telefonnummer:
Beliggenhed: USA > New York > Brooklyn
Faciliteter:
Forretningscenter med internetadgang Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Roomservice Kørestolsadgang Lufthavnstransport
Hotelstil:
Nr. 7 forretningshotel i Brooklyn
Nr. 11 romantisk hotel i Brooklyn
Prisområde: 936 kr.-2.048 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Hotel Le Bleu 3*
Antal værelser: 48
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Hotel Le Bleu. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Le Bleu Hotel
Le Bleu Brooklyn

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering