Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Poor Room Service/Bed Bugs/ I WANT A REFUND”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 7 websites mere!
Days Inn Savannah - Abercorn Southside
Vurderet som nr. 102 ud af 115 hoteller i Savannah
Anmeldt 13. oktober 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, zonna l
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (468)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

429-433 af 468 anmeldelser

Anmeldt 2. oktober 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Days Inn
Tak, Sonya H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Days Inn
Tak, Steven M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. august 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Wyndham Hotel Group
Tak, SHERRY C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. august 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Anmeldelsen er indsamlet i samarbejde med Wyndham Hotel Group
Tak, BRENETTA M
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Savannah
5,2 km væk
Clarion Inn & Suites
Clarion Inn & Suites
Nr. 70 af 115 i Savannah
175 anmeldelser
11,8 km væk
Travelodge Savannah Gateway
Travelodge Savannah Gateway
Nr. 83 af 115 i Savannah
872 anmeldelser
4,9 km væk
Quality Inn Midtown
Quality Inn Midtown
Nr. 60 af 115 i Savannah
501 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
12,2 km væk
Super 8 Savannah
Super 8 Savannah
Nr. 54 af 115 i Savannah
1.360 anmeldelser
4,6 km væk
Best Western Central Inn
Best Western Central Inn
Nr. 36 af 115 i Savannah
925 anmeldelser
0,7 km væk
SpringHill Suites Savannah Midtown
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Days Inn Savannah - Abercorn Southside? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Days Inn Savannah - Abercorn Southside

Adresse: 11750 Abercorn St, Hwy-204 & Off I-95, Savannah, GA 31419-1906
Telefonnummer:
Beliggenhed: USA > Georgien > Georgia Coast > Savannah
Faciliteter:
Forretningscenter med internetadgang Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 102 ud af 115 hoteller i Savannah
Prisområde: 371 kr.-1.114 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:2 stjerner — Days Inn Savannah - Abercorn Southside 2*
Antal værelser: 114
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Days Inn Savannah - Abercorn Southside. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Days Inn Savannah-Abercorn Southside Hotel Savannah

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering