Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dejligt hotel - fantastisk beliggenhed”
Anmeldelse af The Belvedere

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 12 websites mere!
The Belvedere
Vurderet som nr. 225 ud af 469 hoteller i New York City
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 25. oktober 2016 fra mobile enheder

Min 4 gang i New York City og nær ved det bedst beliggende hotel.
Som altid er New York City MEGET larmende og her var ikke en undtagelse.
Hotellet ligger nær ved en brandstation og i NYC er der altid udrykninger. Ved 3-4 tiden er der stille men med åbne vinduer kan de andres aircondition høres konstant.
Her er kort gåafstand til de kendte seværdigheder og attraktioner samt de mange skønne restauranter på 9th Ave.
Lidt kedelig morgenmads restaurant, men der ligge mange i god kvalitet tæt på.
Under hele vores ophold på en uge virkede den ene af 4 elevatorer ikke og med 18 etager kan der let blive ventetid ved de resterende.
Vil gerne tilbage.

Overnattede: Oktober 2016, rejste med familie
Tak, Jose_Reyes_Jensen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (5.447)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

3-7 af 5.447 anmeldelser

Anmeldt 17. juni 2015 fra mobile enheder

Hotellet er et godt udgangspunkt for en tur i new york. Fine værelser som er rent. Morgenmad bliver dog hurtig kedelig og er relativ dyr i forhold til nærliggende spisesteder.

Men alt i alt godt sted med fornuftig service.

Overnattede: Juni 2015, rejste med familie
1  Tak, Cean L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. maj 2015

Første gang i NY og så bo på dette hotel. Ligger perfekt, service i top, lidt gamle vær i forhold til aircon... Der var direkte åben ud til det fri... Men ellers intet at bemærke. Prisniveau ok.
Området er perfekt, man kan gå til alt. Div. Teater ligger meget tæt på. Prøv det.

Værelsestip: At bo midt på Manhattan lige ved Brodway fås ikke bedre og så på etage 17 😊 - næsten ingen støj og...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: April 2015, rejste med venner
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Iver W
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. april 2015

Dette er klart det værste hotel ophold jeg NOGEN SINDE HAR HAFT, og personalet henviste mig til ledelsen, som ikke ville gøre det store ved sagen.
Efter en sen tjek ind fredag d. 3/4 (22,00) hvor alt gik godt, blev vi natten vækket kl. 03,15 af 2 mænd som prøvede at komme ind på vores værelse i 15 minutter ved at prøve på at sparke døren ind, de 2 mænd var meget fulde, og de blev taget med af sikkerheds folk fra hotellet. Vi havde svært ved at sove og kl. 05,30 igen kom 2 mænd i nabo værelset op og slås som foregik i næsten en time før den blev lukket af hotellets personale, som smed dem ud, der havde vi kun sovet i 3 timer, og natten var ødelagt, vi betalte 315$ per og som erstatning for ikke at havde sovet tilbød hotellet os morgen mad til 20$ per person, en meget ringe er stadig i forhold til vores udgift. Dette ville vi ikke og de ville så finde en anden løsning, men vente ikke tilbage før, jeg igen d. 6/4 (dagen efter )måtte ned i receptionen IGEN, da de i nabo værelset igen, var begyndt at rive badeværelset ned, da det skulle laves/ renoveres hvad ved jeg, men med store boremaskiner kl. 08,00 om morgen kunne vi igen ikke sove og de lukkede det så ned til over middag og ville finde en løsning til os, intet skete og igen sidste dag 7/4 igen kl. 08,00 gik håndværkerne i gang IGEN IGEN, nu havde jeg fået nok, jeg forlaget en erstatning for så mange klager 4 på 4 dage. De tilbød mig 155$ ? Set i forhold til at jeg havde betalt 1360$ for de 4 dage, følte jeg på igen måde at det var ok, men de ville ikke gøre mere ved det. Dette er klart den værste oplevelse jeg nogen sinde har haft og jeg booker hotellet 4-6 gange hvert år, samt har mange år i branchen, dette er slet ikke ok. Dette er så lille en erstatning for så ringe en service

Værelsestip: Brug ikke dette hotel
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: April 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, 1975Martins
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MichaelLink, General Manager hos The Belvedere, svarede på denne anmeldelseSvarede 6. maj 2015
Google Oversæt

Dear 1975 Martins,
Thank you for your feedback regarding your recent visit to the Belvedere Hotel. I am disappointed to hear that you were not satisfied with your stay. We take noise complaints very seriously and took action each time we received a complaint regarding the disturbance in the room near yours. Ultimately, after warning the guests causing the disturbance, we evicted them with the assistance of the police.
I’m sorry for the work being done in the room near yours. Unfortunately, we have to do emergency repairs from time to time, and we do everything possible to avoid interruption to our guests by performing the work during the day when most of our guests are not in their rooms. However, I realize guests do not always follow the same schedule and can be affected as you were. I apologize for any inconvenience caused.
As noted, we did offer a room move and complimentary upgrade which you were not interested in. We offered a discount and complimentary breakfast for the inconvenience. I understand your disappointment and I’m sorry we could not satisfy you.
Thank you again for your feedback,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 6. september 2013

Pænt hotel centralt nær time square og broadway. God morgenmad kan tilkøbes.
Eneste minus - der er kun 2 elevatorer til 400 værelser, hvilket giver en del ventetid.
Amerikanerne er meget glade for aircondition, hvilket giver utrolig kølig businessområde.

  • Overnattede: August 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Laila J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i New York City
Midtbyen
Hilton Garden Inn Times Square
Hilton Garden Inn Times Square
Nr. 142 af 469 i New York City
7.256 anmeldelser
Midtbyen
Park Central Hotel New York
Park Central Hotel New York
Nr. 264 af 469 i New York City
4.811 anmeldelser
Midtbyen
The Time New York
The Time New York
Nr. 85 af 469 i New York City
441 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Midtbyen
Hampton Inn Manhattan-Times Square North
Midtbyen
Crowne Plaza Times Square Manhattan
Midtbyen
Ameritania Hotel
Ameritania Hotel
Nr. 126 af 469 i New York City
5.307 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i The Belvedere? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om The Belvedere

Adresse: 318 W 48th Street, New York City, NY 10036-1331
Beliggenhed: USA > New York > New York City > Midtbyen , Hell's Kitchen , Manhattan
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Tekøkken Restaurant Roomservice Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 161 romantisk hotel i New York City
Nr. 164 familiehotel i New York City
Prisområde: 1.005 kr.-2.958 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3,5 stjerner — The Belvedere 3.5*
Antal værelser: 350
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com, Agoda, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på The Belvedere. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
The Belvedere Hotel New York City
Belvedere New York City
Belvedere Hotel New York City
Belvedere Hotel Nyc

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering