Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Belvedere Hotel
Vis priser
Kan du lide at spare penge? Vi søger på op til 200 websites for at finde de laveste priser
Hoteller i nærheden
Se hotel
Udmærkelsescertifikatet
  • Restaurant
  • Bar/lounge
Se hotel
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
Se hotel
  • Gratis wi-fi
  • Fitnesscenter
Mayfair Hotel(New York City)
Se hotel
  • Gratis wi-fi
  • Restaurant
The Pearl Hotel(New York City)
Se hotel
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
Se hotel
  • Gratis wi-fi
  • Bar/lounge
Se hotel
Udmærkelsescertifikatet
  • Restaurant
  • Roomservice
Se hotel
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Restaurant
Amsterdam Court Hotel(New York City)
Se hotel
  • Restaurant
  • Bar/lounge
Anmeldelser (5.668)
Filtrer anmeldelser
5.668 resultater
Medlemsvurdering
2.133
2.516
662
222
135
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
2.133
2.516
662
222
135
Se, hvad de rejsende siger:
FiltreAlle sprog
Opdaterer listen...
3-8 af 5.668 anmeldelser
Anmeldt for 17. juni 2015 fra mobile enheder

Hotellet er et godt udgangspunkt for en tur i new york. Fine værelser som er rent. Morgenmad bliver dog hurtig kedelig og er relativ dyr i forhold til nærliggende spisesteder.

Men alt i alt godt sted med fornuftig service.

Overnattede: Juni 2015, rejste med familie
1  Tak, Cean L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 2. maj 2015

Første gang i NY og så bo på dette hotel. Ligger perfekt, service i top, lidt gamle vær i forhold til aircon... Der var direkte åben ud til det fri... Men ellers intet at bemærke. Prisniveau ok.
Området er perfekt, man kan gå til alt. Div. Teater ligger meget tæt på. Prøv det.

Værelsestip: At bo midt på Manhattan lige ved Brodway fås ikke bedre og så på etage 17 😊 - næsten ingen støj og så god udsigt
  • Overnattede: April 2015, rejste med venner
    • Værdi
    • Værelser
    • Service
Tak, Iver W
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 18. april 2015

Dette er klart det værste hotel ophold jeg NOGEN SINDE HAR HAFT, og personalet henviste mig til ledelsen, som ikke ville gøre det store ved sagen.
Efter en sen tjek ind fredag d. 3/4 (22,00) hvor alt gik godt, blev vi natten vækket kl. 03,15 af 2 mænd som prøvede at komme ind på vores værelse i 15 minutter ved at prøve på at sparke døren ind, de 2 mænd var meget fulde, og de blev taget med af sikkerheds folk fra hotellet. Vi havde svært ved at sove og kl. 05,30 igen kom 2 mænd i nabo værelset op og slås som foregik i næsten en time før den blev lukket af hotellets personale, som smed dem ud, der havde vi kun sovet i 3 timer, og natten var ødelagt, vi betalte 315$ per og som erstatning for ikke at havde sovet tilbød hotellet os morgen mad til 20$ per person, en meget ringe er stadig i forhold til vores udgift. Dette ville vi ikke og de ville så finde en anden løsning, men vente ikke tilbage før, jeg igen d. 6/4 (dagen efter )måtte ned i receptionen IGEN, da de i nabo værelset igen, var begyndt at rive badeværelset ned, da det skulle laves/ renoveres hvad ved jeg, men med store boremaskiner kl. 08,00 om morgen kunne vi igen ikke sove og de lukkede det så ned til over middag og ville finde en løsning til os, intet skete og igen sidste dag 7/4 igen kl. 08,00 gik håndværkerne i gang IGEN IGEN, nu havde jeg fået nok, jeg forlaget en erstatning for så mange klager 4 på 4 dage. De tilbød mig 155$ ? Set i forhold til at jeg havde betalt 1360$ for de 4 dage, følte jeg på igen måde at det var ok, men de ville ikke gøre mere ved det. Dette er klart den værste oplevelse jeg nogen sinde har haft og jeg booker hotellet 4-6 gange hvert år, samt har mange år i branchen, dette er slet ikke ok. Dette er så lille en erstatning for så ringe en service

Værelsestip: Brug ikke dette hotel
  • Overnattede: April 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, 1975Martins
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MichaelLink, General Manager hos Belvedere Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 6. maj 2015
Google Oversæt

Dear 1975 Martins,
Thank you for your feedback regarding your recent visit to the Belvedere Hotel. I am disappointed to hear that you were not satisfied with your stay. We take noise complaints very seriously and took action each time we received a complaint regarding the disturbance in the room near yours. Ultimately, after warning the guests causing the disturbance, we evicted them with the assistance of the police.
I’m sorry for the work being done in the room near yours. Unfortunately, we have to do emergency repairs from time to time, and we do everything possible to avoid interruption to our guests by performing the work during the day when most of our guests are not in their rooms. However, I realize guests do not always follow the same schedule and can be affected as you were. I apologize for any inconvenience caused.
As noted, we did offer a room move and complimentary upgrade which you were not interested in. We offered a discount and complimentary breakfast for the inconvenience. I understand your disappointment and I’m sorry we could not satisfy you.
Thank you again for your feedback,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 6. september 2013

Pænt hotel centralt nær time square og broadway. God morgenmad kan tilkøbes.
Eneste minus - der er kun 2 elevatorer til 400 værelser, hvilket giver en del ventetid.
Amerikanerne er meget glade for aircondition, hvilket giver utrolig kølig businessområde.

  • Overnattede: August 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Laila J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt for 16. august 2013

Dejligt hotel, kun 5-7 minutters gang fra times square. I det hele taget super centralt for alt, Central park, Rockefeller, Empire, Wox museum, Subway mm. Værelset vi boede på, (2 voksne og 2 "børn" på 17 og 13) var godt, med køleskab, kaffemaskine, strygejern, microovn og tv. Rolig beliggenhed, trods den centrale placering. Vil klart anbefale hotellet til andre, og kommer gerne selv igen.
Boede på hotellet i juli/august 2013

Overnattede: Juli 2013, rejste med familie
Tak, meoe1974
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser