Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“værste hotel ophold jeg NOGEN SINDE HAR BOET PÅ”
Anmeldelse af Belvedere Hotel

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 11 websites mere!
Belvedere Hotel
Vurderet som nr. 216 ud af 470 hoteller i New York City
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 18. april 2015

Dette er klart det værste hotel ophold jeg NOGEN SINDE HAR HAFT, og personalet henviste mig til ledelsen, som ikke ville gøre det store ved sagen.
Efter en sen tjek ind fredag d. 3/4 (22,00) hvor alt gik godt, blev vi natten vækket kl. 03,15 af 2 mænd som prøvede at komme ind på vores værelse i 15 minutter ved at prøve på at sparke døren ind, de 2 mænd var meget fulde, og de blev taget med af sikkerheds folk fra hotellet. Vi havde svært ved at sove og kl. 05,30 igen kom 2 mænd i nabo værelset op og slås som foregik i næsten en time før den blev lukket af hotellets personale, som smed dem ud, der havde vi kun sovet i 3 timer, og natten var ødelagt, vi betalte 315$ per og som erstatning for ikke at havde sovet tilbød hotellet os morgen mad til 20$ per person, en meget ringe er stadig i forhold til vores udgift. Dette ville vi ikke og de ville så finde en anden løsning, men vente ikke tilbage før, jeg igen d. 6/4 (dagen efter )måtte ned i receptionen IGEN, da de i nabo værelset igen, var begyndt at rive badeværelset ned, da det skulle laves/ renoveres hvad ved jeg, men med store boremaskiner kl. 08,00 om morgen kunne vi igen ikke sove og de lukkede det så ned til over middag og ville finde en løsning til os, intet skete og igen sidste dag 7/4 igen kl. 08,00 gik håndværkerne i gang IGEN IGEN, nu havde jeg fået nok, jeg forlaget en erstatning for så mange klager 4 på 4 dage. De tilbød mig 155$ ? Set i forhold til at jeg havde betalt 1360$ for de 4 dage, følte jeg på igen måde at det var ok, men de ville ikke gøre mere ved det. Dette er klart den værste oplevelse jeg nogen sinde har haft og jeg booker hotellet 4-6 gange hvert år, samt har mange år i branchen, dette er slet ikke ok. Dette er så lille en erstatning for så ringe en service

Værelsestip: Brug ikke dette hotel
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: April 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, 1975Martins
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MichaelLink, General Manager hos Belvedere Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 6. maj 2015
Google Oversæt

Dear 1975 Martins,
Thank you for your feedback regarding your recent visit to the Belvedere Hotel. I am disappointed to hear that you were not satisfied with your stay. We take noise complaints very seriously and took action each time we received a complaint regarding the disturbance in the room near yours. Ultimately, after warning the guests causing the disturbance, we evicted them with the assistance of the police.
I’m sorry for the work being done in the room near yours. Unfortunately, we have to do emergency repairs from time to time, and we do everything possible to avoid interruption to our guests by performing the work during the day when most of our guests are not in their rooms. However, I realize guests do not always follow the same schedule and can be affected as you were. I apologize for any inconvenience caused.
As noted, we did offer a room move and complimentary upgrade which you were not interested in. We offered a discount and complimentary breakfast for the inconvenience. I understand your disappointment and I’m sorry we could not satisfy you.
Thank you again for your feedback,

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (5.509)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

6-10 af 5.509 anmeldelser

Anmeldt 6. september 2013

Pænt hotel centralt nær time square og broadway. God morgenmad kan tilkøbes.
Eneste minus - der er kun 2 elevatorer til 400 værelser, hvilket giver en del ventetid.
Amerikanerne er meget glade for aircondition, hvilket giver utrolig kølig businessområde.

  • Overnattede: August 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Laila J
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. august 2013

Dejligt hotel, kun 5-7 minutters gang fra times square. I det hele taget super centralt for alt, Central park, Rockefeller, Empire, Wox museum, Subway mm. Værelset vi boede på, (2 voksne og 2 "børn" på 17 og 13) var godt, med køleskab, kaffemaskine, strygejern, microovn og tv. Rolig beliggenhed, trods den centrale placering. Vil klart anbefale hotellet til andre, og kommer gerne selv igen.
Boede på hotellet i juli/august 2013

Overnattede: Juli 2013, rejste med familie
Tak, meoe1974
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. februar 2013

Vi boede to voksne og to børn på dette hotel i 6 dage i feb. 2013. Hotellet er det perfekte udgangspunkt for at opleve New York City. Tæt på ALT i det centrale New York City i gåafstand, og samtidig tæt på Subway. Hotellet var fint og rent, og daglig rengøring var i top. Personalet var ligeledes smilende og hjælpsomme. Kan varmt anbefales!

Overnattede: Februar 2013, rejste med familie
Tak, Brian E
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. august 2012

Vi (2 voksne og et par) overnattede 5 nætter på hotellet, og der er ikke noget negativ at sige om opholdet. Værelset havde to dobbeltsenge, og et lille køkken hvor der var køleskab. Værelset havde en god størrelse og vi havde plads til alle vores ting.
Selve beliggenheden var også i top og hotellet ligger i gå afstand til blandt andet Times Square og Central Park

  • Overnattede: Juli 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, pjank42
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i New York City
Midtbyen
Hilton Garden Inn Times Square
Hilton Garden Inn Times Square
Nr. 140 af 470 i New York City
7.391 anmeldelser
Midtbyen
The New Yorker A Wyndham Hotel
The New Yorker A Wyndham Hotel
Nr. 276 af 470 i New York City
11.810 anmeldelser
Midtbyen
Park Central Hotel New York
Park Central Hotel New York
Nr. 270 af 470 i New York City
4.913 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Midtbyen
Hampton Inn Manhattan-Times Square North
Midtbyen
Warwick New York
Warwick New York
Nr. 109 af 470 i New York City
4.475 anmeldelser
Upper West Side
The Lucerne Hotel
The Lucerne Hotel
Nr. 139 af 470 i New York City
2.448 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Belvedere Hotel? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Belvedere Hotel

Adresse: 319 W 48th Street, New York City, NY 10036
Beliggenhed: USA > New York > New York City > Midtbyen , Hell's Kitchen , Manhattan
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Tekøkken Restaurant Roomservice Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 85 familiehotel i New York City
Nr. 161 romantisk hotel i New York City
Prisområde: 994 kr.-3.488 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3,5 stjerner — Belvedere Hotel 3.5*
Antal værelser: 350
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med TripOnline SA, Hotels.com, Agoda, Expedia og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Belvedere Hotel. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
The Belvedere Hotel New York City
Belvedere New York City
Belvedere Hotel New York City
Belvedere Hotel Nyc

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering