Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (6.498)
Filtrer anmeldelser
6.498 resultater
Medlemsvurdering
2.976
2.008
849
394
271
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
2.976
2.008
849
394
271
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 6.498 anmeldelser
Anmeldt d. 17. juli 2018 fra mobile enheder

Vi havde bestilt et værelse med 2 dobbeltsenge, fik et lille værelse med 1 dobbelt seng og 1 sovesofa der kunne trækkes ud, syntes værelset var i dårligere stand end på billeder. Resten af hotellet var meget fint, der var generelt god service, fin rengøring. Beliggenheden var super, lige ved Madison Square garden og med metroen lige overfor, så det var nemt at komme omkring, man kunne gå til det meste.
Du skal regne med at der kommer en del ekstra tax på regningen, vi kom af med mere end 1700kr ekstra i forhold til hvad hotels.com havde oplyst os om, og det var for 5 dage. Så ikke noget billigt hotel.

Overnattede: juli 2018, rejste med familie
Tak, Charlotte196
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Yaniv P, General Manager hos Stewart Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. juli 2018

Tak for feedbacken, Charlotte.

Vi beklager, at din tid med os var noget mindre end perfekt. Mens vi er glade for at du værdsat vores førsteklasses beliggenhed, er det uheldigt, at dit værelse ikke oversteg dine forventninger, og at vi ikke bedre kunne imødekomme dig. Vi stræber efter at sikre, at vores gæster har en behagelig oplevelse, så vi vil helt sikkert diskutere din feedback med de relevante medlemmer af vores team fremad.

Vi håber du giver os mulighed for at dele en mere positiv oplevelse med dig snart.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 7. september 2017 fra mobile enheder

Vi boede 3 nætter på Stewart hotel i start september og havde booket hotellet 2 mrd. før.
Da vi ankom til hotellet blev vi tjekket ind Ryan, der gav os en upgrade oveni -Dejlig start på ferien.
Værelset havde en god størrelse med seperat siddeområde og kontor, ligeledes med stort badeværelse.
Vi havde fået en Queen size seng, som er liiige lille nok til 2 personer med dobbeltdyne.
Wifi fungerer rigtig godt, virker overalt på hotellet og er med i prisen.
Vi oplevede rigtig god service og jeg vil anbefale hotellet til andre, særligt pga. beliggenhed.
Hotellet ligger lige overfor Madison square garden og tæt på Penn station, Macys og Times square (men uden at være midt i alt turist kaoset ;))
The Stewart er i gåafstand til det meste, men det er også nemt at tage subwayen eller taxa.
Et rigtig godt hotel til prisen!

Overnattede: september 2017
Tak, FrkBak
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Yaniv P, General Manager hos Stewart Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 10. september 2017
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you for the fantastic rating. We're delighted to hear you enjoyed your stay with us! We pride ourselves on providing exceptional service to our guests at all times so it's very pleasing to hear that we were able to accommodate you during your stay. We look forward to hosting you again in the future!

Thank you again for taking the time to share your review. Have a wonderful day!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 12. juli 2017 fra mobile enheder

Hotellet ligger lige ved siden af Penn Station, hvor man let kan komme til og fra Newark. Også i forhold til sightseeing i New York ligger hotellet godt. Vi boede i et værelse på 4. sal, som var ok. Et minus var udsigt til en mur. Ellers synes vi, at concierge var lige smart nok og fik solgt os en pre booking af en privat biltur til lufthavnen mandag morgen kl. 6 ud fra argumentet, at mandag morgen er meget travl og at man kunne få problemer med at booke en taxi til 5. Fact var dog at bilen var 15 min. forsinket og at der ikke var travlt i gaden kl. 6. Der var masser af taxier.

Overnattede: juli 2017, rejste med familie
Tak, Peter S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Yaniv P, General Manager hos Stewart Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 16. juli 2017
Google Oversæt

We appreciate the feedback, Peter.

We're happy you had a pleasant stay with us and enjoyed our prime location and proximity to so many of the city's best attractions.  However, we're disappointed that your stay with us was less than ideal.  We regret that we couldn't exceed your expectations so we'll address your concerns with our team moving forward.  

We look forward to hosting you again soon for a more positive experience.

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 19. oktober 2016 fra mobile enheder

Vi boede 5 mennesker i en lejlighed med køkken, to gode soveværelser og en fin soveseng i stuen. Hotellet er pænt og der er rent. Lidt lille men fint badeværelse. Lidt larm fra gaden og lidt trækken fra vinduerne. Men den centrale beliggenhed opvejer de små minusser. Vil klart anbefale hotellet til alle og ikke tøve med at booke det en anden gang igen.

Overnattede: oktober 2016, rejste med familie
Tak, LouiseS1721
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt d. 13. oktober 2016 fra mobile enheder

Vi havde booket 7 nætter på affinia til ca 1700kr pr overnatning. Vi nåede at have tre værelser på 7 dage, da der ikke helt var styr på vores bookning. De gav skylden til hotels.com og tog ikke rigtig ansvar i starten. Dog var det 3. Værelse fint nok. Det var stadig ikk hvad vi havde betalt for, men det var okay.

Overnattede: oktober 2016, rejste med familie
Tak, Annika S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser