Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Lise R
Ølstykke, Danmark

Ferie i new York

4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 2. okt. 2018fra mobile enheder
Familie med 2 børn på 11 og 13 år. Boede 1 uge på dette hotel. Meget central beliggende med Time Square som nabo. Fik værelse på 17 etage men der var meget larm pga. Ventilation. Fik uden problemer et nyt værelse 10 etager længere oppe, hvor der var stille. Udemærket værelse med 2 gode dobbelt senge. Værelse mangler et køleskab ellers var det fint. Hotellet har god morgenmads restaurant, med godt udvalg. Dejligt at man kunne spise morgenmad på hotellet når man rejser med børn. Hotellet har indendørs swimmingpool som vi benyttede, den er gratis for gæster man skal blot booke tid i forvejen. Hotellet var god til at hjælpe med at skaffe taxa og transport til lufthavnen. Alt i alt en god oplevelse at bo på dette hotel.
Dato for ophold: februar 2018
Rejsetype: Rejste med familie
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
CrownePlazaTimesSq, Guest Relations Manager hos Crowne Plaza Times Square Manhattan, an IHG Hotel, svarede på denne anmeldelse
Svarede 2. okt. 2018
Tak for den store bedømmelse, Lise!

Vi arbejder altid meget hårdt på at give en højkvalitets oplevelse for alle vores gæster. Det er dejligt at høre, at du havde et dejligt ophold hos os! Vi håber du planlægger at bo hos os igen snart! Vi vil gerne dele en endnu bedre oplevelse med dig.

Tak igen og have en god dag!

Warm regards,
Alex K.
Social Media Manager
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
1.370 kr.
1.340 kr.
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • travelup.com
1.0 km fra Crowne Plaza Times Square Manhattan, an IHG Hotel
Gratis wi-fi
Restaurant
1.477 kr.
  • Homewood
  • Booking.com
  • Hotels.com
1.0 km fra Crowne Plaza Times Square Manhattan, an IHG Hotel
Gratis wi-fi
Fitnesscenter
1.407 kr.
  • Motto
  • Booking.com
  • Hotels.com
2.0 km fra Crowne Plaza Times Square Manhattan, an IHG Hotel
Gratis wi-fi
Restaurant
2.009 kr.
Refusionsberettiget
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.6 km fra Crowne Plaza Times Square Manhattan, an IHG Hotel
Restaurant
Roomservice
2.173 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
  • Algotels
  • travelup.com
4.2 km fra Crowne Plaza Times Square Manhattan, an IHG Hotel
Gratis wi-fi
Restaurant
Exterior
1.358 kr.
  • Motto
  • Booking.com
  • Hotels.com
0.2 km fra Crowne Plaza Times Square Manhattan, an IHG Hotel
Gratis wi-fi
Restaurant
Facade
1.451 kr.
Refusionsberettiget
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Algotels
0.6 km fra Crowne Plaza Times Square Manhattan, an IHG Hotel
Fitnesscenter
Paramount Hotel New York Time Lobby Fireplace
1.302 kr.
  • Booking.com
  • Hotels.com
  • Official Site
0.2 km fra Crowne Plaza Times Square Manhattan, an IHG Hotel
Fitnesscenter
Hotel Edison Facade
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    1.665 kr.
  • Algotels
0.1 km fra Crowne Plaza Times Square Manhattan, an IHG Hotel
Bar/lounge
Fitnesscenter
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    1.182 kr.
  • Algotels
1.5 km fra Crowne Plaza Times Square Manhattan, an IHG Hotel
Gratis wi-fi
Restaurant
Vis flere hoteller i New York City
Anmeldelser (12.261)
Filtrer anmeldelser
12.261 resultater
Medlemsvurdering
5.714
3.994
1.406
572
575
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
5.714
3.994
1.406
572
575
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
3-8 af 12.261 anmeldelser
Anmeldt d. 22. maj 2018

Gode værelser - husk at det er queen size senge - værelset var rent og pænt. rengøringen var tilfredsstillende.
personalet altid flinke og villige til at hjælpe.
Resturanten nåede vi ikke men der er 2 drinks inkluderet i værelsesprisen pr dag. samt fri wifi

Dato for ophold: maj 2018
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Hanna Løvgreen ... S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
CrownePlazaTimesSq, Guest Relations Manager hos Crowne Plaza Times Square Manhattan, an IHG Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 22. maj 2018

Tak for den vidunderlige anmeldelse, Hanna!

Vi er begejstret for, at du havde et fantastisk ophold i vores hotel, og at vores team fik dig til at føle sig velkommen! Det er fremragende dit værelse blev opdateret korrekt, og at du værdsat vores komfortable og rene faciliteter. Det er det, vi kan lide at se! Vi stræber efter excellence og din ros lader os vide, at vi laver vores job!

Vi glæder os til snart at se dig igen for en anden fantastisk oplevelse! Hav en smuk dag!

Warm regards,
Alex K.
Social Media Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 14. april 2017 fra mobile enheder

Det her hotel ligger fantastisk. Vi havde et værelse med udsigt til Times Square og både værelset og udsigten kunne ikke have været bedre. Vi spiste ikke morgenmad på hotellet da den var dyr i forhold til det vi ellers kunne få på de omkringliggende restauranter. Men vi besøgte baren om aftenen og den var hyggelig.

Dato for ophold: maj 2016
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, pernillebentzen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
CrownePlazaTimesSq, General Manager hos Crowne Plaza Times Square Manhattan, an IHG Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. april 2017
Google Oversæt

Thank you for the fantastic review, Familien!

It's wonderful you had such a lovely experience with us. We're thrilled you enjoyed our prime location and proximity to so many of the city's best attractions. That's what we like to see! We're looking forward to sharing another amazing experience with you soon!

Have a beautiful day!

Warm regards,
Cara L.
Social Media Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 6. februar 2017 fra mobile enheder

Besøgte crowne Plaza for 10. gang og havde som altid en god oplevelse. Denne gang var min mor med, hun havde ikke været her før og grundet det, blev vi opgraderet til et bedre værelse, uden beregning. Som altid søde og venligt personale.

Dato for ophold: februar 2017
Rejsetype: Rejste med familie
2  Tak, JeanetteB455
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
CrownePlazaTimesSq, General Manager hos Crowne Plaza Times Square Manhattan, an IHG Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 7. februar 2017
Google Oversæt

Thank you for the perfect rating, Jeanette!

It is great to hear about the wonderful experience that we were able to provide! We are always working our hardest to provide the best experiences for all of our guests. We hope you plan on staying with us again in the near future. We'd love to have you back!

Thanks again, Jeanette! Have a great day!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 11. januar 2017

Hotelen er ok ikke mere end det
Men må sige at medarbejderne er super søde og hjælpsomme
Gloria i morgenmads restauranten var helt igennem fantastisk -sød -hjælpsom - varmt menneske ❤️ Så på grund af hende kan jeg kun Anbefale dette hotel ☺️

Dato for ophold: oktober 2016
  • Rejsetype: Rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, annmarie272017
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
CrownePlazaTimesSq, General Manager hos Crowne Plaza Times Square Manhattan, an IHG Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. januar 2017
Google Oversæt

We appreciate your feedback, Ann Marie.

We're happy to see you had a pleasant experience with us. We strive to offer top-notch service and convenience for our guests. However, it's unfortunate that your stay with us was anything less than perfect. We'll be addressing your concerns with the appropriate members of our team.

We hope you'll allow us another opportunity to provide you with the top-notch service we're accustomed to providing.

Warm regards,
Eddie B.
Social Media Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 26. oktober 2016 fra mobile enheder

Det skønneste hotel,super placering, alt godt. Vil altid bo der fremover. Fik indtjekning kl 11 da vi ankom der. Vores værelse var klart. Stille værelse på 29 etage. På elite level uden mer pris.
Rigtig gode senge, god rengøring og lækker bar og restaurant. Kun mødt venlighed. Rigtig god oplevelse

Dato for ophold: oktober 2016
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, 60pernillel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
CrownePlazaTimesSq, General Manager hos Crowne Plaza Times Square Manhattan, an IHG Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 27. oktober 2016
Google Oversæt

Thank you for the outstanding review, Pernille!

We are thrilled you had such a pleasant experience with us! We hope that our guests are able to enjoy our prime location, quality service, and top-notch accommodations. The comfort of our guests is paramount and we're delighted that your needs were met. We are happy that our staff made you feel welcome and that you had such a positive overall experience with us.

We look forward to hosting you again soon! Have a lovely day!

Warm regards,
Eddie B.
Social Media Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser