Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Dream Downtown(New York City)
253 $
195 $
Expedia.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Pool
Besparelsesbesked! 42 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 42 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 336 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

Park Central Hotel New York(New York City)(Meget for pengene!)
199 $
155 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Bar/lounge
  • Fitnesscenter
Besparelsesbesked! 42 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 42 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 265 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

The Watson Hotel(New York City)
157 $
133 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Pool
Besparelsesbesked! 31 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 31 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 194 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

The New Yorker a Wyndham Hotel(New York City)(Meget for pengene!)
186 $
133 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Restaurant
  • Roomservice
Besparelsesbesked! 36 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 36 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 209 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

Best Western Plus Hospitality House(New York City)(Meget for pengene!)
319 $
310 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
Besparelsesbesked! 26 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 26 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 420 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

Wyndham Garden Chinatown(New York City)(Meget for pengene!)
209 $
175 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Restaurant
Besparelsesbesked! 23 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 23 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 228 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

Blue Moon Hotel(New York City)(Meget for pengene!)
378 $
126 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Morgenmad inkluderet
Besparelsesbesked! 41 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 41 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 213 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

Pod 51 Hotel(New York City)(Meget for pengene!)
192 $
143 $
Booking.com
Vis tilbud
  • Gratis wi-fi
  • Bar/lounge
Besparelsesbesked! 31 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 31 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 207 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

The Dominick Hotel(New York City)
451 $
384 $
Booking.com
Vis tilbud
Udmærkelsescertifikatet
  • Gratis wi-fi
  • Pool
Besparelsesbesked! 19 % under den gennemsnitlige pris

Prisen, som du fandt, er 19 % lavere end dette hotels gennemsnitspris på 475 $ pr. overnatning.

Vi analyserer priser over en periode på 60 dage og sammenligner dit valg med den gennemsnitlige pris for sammenlignelige ophold for at sikre, at du får det bedst mulige tilbud.

Anmeldelser (10.579)
Filtrer anmeldelser
10.579 resultater
Medlemsvurdering
4.914
3.607
1.234
471
353
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
4.914
3.607
1.234
471
353
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 10.579 anmeldelser
Anmeldt for 6. februar 2017 fra mobile enheder

Besøgte crowne Plaza for 10. gang og havde som altid en god oplevelse. Denne gang var min mor med, hun havde ikke været her før og grundet det, blev vi opgraderet til et bedre værelse, uden beregning. Som altid søde og venligt personale.

Overnattede: februar 2017, rejste med familie
Tak, Jeanette B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CrownePlazaTimesSq, General Manager hos Crowne Plaza Times Square Manhattan, svarede på denne anmeldelseSvarede 7. februar 2017
Google Oversæt

Thank you for the perfect rating, Jeanette!

It is great to hear about the wonderful experience that we were able to provide! We are always working our hardest to provide the best experiences for all of our guests. We hope you plan on staying with us again in the near future. We'd love to have you back!

Thanks again, Jeanette! Have a great day!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 11. januar 2017

Hotelen er ok ikke mere end det
Men må sige at medarbejderne er super søde og hjælpsomme
Gloria i morgenmads restauranten var helt igennem fantastisk -sød -hjælpsom - varmt menneske ❤️ Så på grund af hende kan jeg kun Anbefale dette hotel ☺️

  • Overnattede: oktober 2016, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, annmarie272017
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CrownePlazaTimesSq, General Manager hos Crowne Plaza Times Square Manhattan, svarede på denne anmeldelseSvarede 12. januar 2017
Google Oversæt

We appreciate your feedback, Ann Marie.

We're happy to see you had a pleasant experience with us. We strive to offer top-notch service and convenience for our guests. However, it's unfortunate that your stay with us was anything less than perfect. We'll be addressing your concerns with the appropriate members of our team.

We hope you'll allow us another opportunity to provide you with the top-notch service we're accustomed to providing.

Warm regards,
Eddie B.
Social Media Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 26. oktober 2016 fra mobile enheder

Det skønneste hotel,super placering, alt godt. Vil altid bo der fremover. Fik indtjekning kl 11 da vi ankom der. Vores værelse var klart. Stille værelse på 29 etage. På elite level uden mer pris.
Rigtig gode senge, god rengøring og lækker bar og restaurant. Kun mødt venlighed. Rigtig god oplevelse

Overnattede: oktober 2016, rejste med familie
Tak, Pernille L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CrownePlazaTimesSq, General Manager hos Crowne Plaza Times Square Manhattan, svarede på denne anmeldelseSvarede 27. oktober 2016
Google Oversæt

Thank you for the outstanding review, Pernille!

We are thrilled you had such a pleasant experience with us! We hope that our guests are able to enjoy our prime location, quality service, and top-notch accommodations. The comfort of our guests is paramount and we're delighted that your needs were met. We are happy that our staff made you feel welcome and that you had such a positive overall experience with us.

We look forward to hosting you again soon! Have a lovely day!

Warm regards,
Eddie B.
Social Media Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 2. august 2016 fra mobile enheder

Vi er en familie på 5 voksne og havde bestilt 2 værelser. Men grundet rod i administrationen måtte vi ad 2 gange kæmpe for at få de rette værelser.
Det lykkedes os ikke at få de bestilte værelser for de var udlejet til andre.
Personalet i receptionen gjorde hvad de kunne for at gøre os tilfredse, men vi ville hellere have haft de værelser der var lovet fra starten.
Det værste var, at hotellet kom med virkelig dårlige og utroværdige forklaringer på årsagen til miseren.
Ellers fungerer hotellet fint med gratis adgang til fitness og svømmebad.
Morgenmaden i restauranten er virkelig god, men det skal den også være til 200 kr. Pr. Person. Heldigvis er der mange steder udenfor hotellet der også serverer morgenmad.
Beliggenheden er super med under 100 meter til Times Square

Overnattede: august 2016, rejste med familie
1  Tak, J0ergen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CrownePlazaTimesSq, General Manager hos Crowne Plaza Times Square Manhattan, svarede på denne anmeldelseSvarede 4. august 2016
Google Oversæt

Dear Guest,

Thank you for your feedback. We appreciate you taking the time to share your thoughts with us regarding your recent stay at the Crowne Plaza Times Square. We're disappointed to hear that you experienced a delay while checking into the hotel as a result of a mix-up that occurred with the rooms you booked. We can assure you that our staff makes every effort to resolve these issues in a timely and professional manner, and we're glad that our team at the front desk went the extra mile to keep you happy despite the confusion.

We're glad to hear that you enjoyed our convenient location as well as some of our amenities, like the fitness center and pool. We look forward to having another opportunity to host you again when you return to New York City. We'd love to share an even more positive experience with you then.

Warm regards,
Eddie B.
Social Media Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt for 12. juli 2016 fra mobile enheder

Selv om man har boet på dette hotel 10 gange, er de ikke villige til at give et godt tilbud på morgenmad.
Ringe service og gør at jeg vil finde et nyt hotel fremover.
$32 for morgenmad, er lige i overkanten.
--------------------------------------------------

Overnattede: juli 2016, rejste som par
Tak, Jeanette B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
CrownePlazaTimesSq, General Manager hos Crowne Plaza Times Square Manhattan, svarede på denne anmeldelseSvarede 22. juli 2016
Google Oversæt

Thank you for sharing with us, Jeanette.

It's disappointing to know that you were unsatisfied with your recent stay at the Crowne Plaza Times Square. We do our best to go above and beyond when accommodating our guests to ensure that they have a pleasant stay with us. If a guest ever has a problem with the price of the services offered at our hotel, we're more than willing to make alternate suggestions, as there is a diverse selection of dining options right outside of the establishment.

We hope you'll give us another opportunity to host you again and share with you the exceptional service we've become accustomed to providing our guests. Have a great day, Jeanette.

Warm regards,
Eddie B.
Social Media Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser