Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“案外快適ですよ”
Anmeldelse af Hotel Deauville

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 6 websites mere!
Hotel Deauville
Vurderet som nr. 354 ud af 470 hoteller i New York City
Anmeldt 25. september 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2010, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
4  Tak, beyond200x
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (666)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

636-640 af 666 anmeldelser

Anmeldt 4. maj 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2010, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, AlexGros
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. april 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2010, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, award66
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. marts 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2008, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, margus283
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. marts 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: December 2009, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
4  Tak, may525600
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af New York City
Midtbyen
Hotel 31
Hotel 31
Nr. 220 af 470 i New York City
1.592 anmeldelser
The Evelyn
Nr. 284 af 470 i New York City
2.171 anmeldelser
Manhattan
The Redbury New York
The Redbury New York
Nr. 253 af 470 i New York City
437 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
East Norwich Inn
Nr. 1 af 1 i East Norwich
102 anmeldelser
Manhattan
Clarion Hotel Park Avenue
Clarion Hotel Park Avenue
Nr. 382 af 470 i New York City
444 anmeldelser
Lower East Side
Blue Moon Hotel
Blue Moon Hotel
Nr. 415 af 470 i New York City
555 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Deauville? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Deauville

Adresse: 103 East 29th Street, New York City, NY 10016
Beliggenhed: USA > New York > New York City > Manhattan , Murray Hill
Faciliteter:
Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 6 bedste lavprishotel i New York City
Prisområde: 855 kr.-1.108 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:2 stjerner — Hotel Deauville 2*
Antal værelser: 54
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med TripOnline SA, så du med ro i sindet kan reservere på Hotel Deauville. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Deauville Hotel New York City
Deauville New York City

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering