Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Awesome view and location!!!”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 10 websites mere!
Millennium Hilton New York Downtown
Vurderet som nr. 226 ud af 471 hoteller i New York City
Udmærkelsescertifikatet
GrønneForløbereBronze-niveau
Anmeldt 22. februar 2013
Google Oversæt

Værelsestip: Excellent view on high floor
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Februar 2013, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Jessica K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MilleniumHiltonHotel, Manager hos Millennium Hilton New York Downtown, svarede på denne anmeldelseSvarede 25. februar 2013
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (4.802)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

2.926-2.930 af 4.802 anmeldelser

Anmeldt 21. februar 2013
Google Oversæt

Værelsestip: Don't stay here, but if you HAVE to, then get a high floor room. They have nice views.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Februar 2013, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, pyyli
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MilleniumHiltonHotel, Manager hos Millennium Hilton New York Downtown, svarede på denne anmeldelseSvarede 25. februar 2013
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 18. februar 2013 fra mobile enheder
Google Oversæt

1  Tak, DrigoTC
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en rejsende og ikke af TripAdvisor LLC eller dennes partnere.
Anmeldt 15. februar 2013
Google Oversæt

Værelsestip: Higher floors have spectacular views and less street noise.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juli 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Genny77
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
MilleniumHiltonHotel, Manager hos Millennium Hilton New York Downtown, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. februar 2013
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 14. februar 2013 fra mobile enheder
Google Oversæt

  • Overnattede: Februar 2013
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Luis T
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i New York City
Midtbyen
Millennium Broadway New York Times Square
Midtbyen
Hilton Garden Inn New York/West 35th Street
Midtbyen
The New Yorker A Wyndham Hotel
The New Yorker A Wyndham Hotel
Nr. 276 af 471 i New York City
11.922 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Midtbyen
DoubleTree by Hilton Hotel Metropolitan - New York City
Forretningskvarteret
New York Marriott Downtown
New York Marriott Downtown
Nr. 191 af 471 i New York City
1.893 anmeldelser
Midtbyen
Park Central Hotel New York
Park Central Hotel New York
Nr. 274 af 471 i New York City
4.993 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Millennium Hilton New York Downtown? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Millennium Hilton New York Downtown

Adresse: 55 Church Street, New York City, NY 10007-2939
Telefonnummer:
Beliggenhed: USA > New York > New York City > Forretningskvarteret , Manhattan
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Restaurant Roomservice Bustransport Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 61 grønt hotel i New York City
Nr. 89 familiehotel i New York City
Nr. 148 romantisk hotel i New York City
Nr. 157 forretningshotel i New York City
Nr. 160 luksushotel i New York City
Prisområde: 898 kr.-2.882 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Millennium Hilton New York Downtown 4*
Antal værelser: 561
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com, Expedia, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Millennium Hilton New York Downtown. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Millenium Hilton Hotel New York City
Hilton New York City
Millenium Hilton New York
New York City Hilton

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering