Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“We LOVED this hotel.”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 11 websites mere!
Club Quarters Hotel, Midtown
Vurderet som nr. 204 ud af 468 hoteller i New York City
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 26. juni 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juni 2012
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Chauravacation
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (1.488)
Der er nyere anmeldelser for Club Quarters Hotel, Midtown
Se de seneste anmeldelser
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

1.041-1.045 af 1.488 anmeldelser

Anmeldt 26. juni 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2012
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, bankerchic
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juni 2012
Google Oversæt

Værelsestip: If you are not alone, make sure that the bed is not double and a room is not small single.
  • Overnattede: Juni 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, TheOneWhoLovesTravel
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juni 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: April 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, LaCruz
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juni 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, CambridgeBen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i New York City
Midtbyen
Club Quarters Hotel, opposite Rockefeller Center
Midtbyen
Club Quarters Hotel, Grand Central
Club Quarters Hotel, Grand Centr...
Nr. 123 af 468 i New York City
628 anmeldelser
Midtbyen
Hotel Boutique At Grand Central
Hotel Boutique At Grand Central
Nr. 136 af 468 i New York City
511 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
Midtbyen
The Jewel facing Rockefeller Center
Midtbyen
Hotel Mela
Hotel Mela
Nr. 274 af 468 i New York City
4.061 anmeldelser
Midtbyen
Cambria Hotel & Suites - New York Times Square
Cambria Hotel & Suites - New Yor...
Nr. 101 af 468 i New York City
789 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Club Quarters Hotel, Midtown? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Club Quarters Hotel, Midtown

Adresse: 40 W 45th St, New York City, NY 10036-4261
Beliggenhed: USA > New York > New York City > Midtbyen , Manhattan
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Tekøkken Restaurant Roomservice Suiter Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 148 luksushotel i New York City
Nr. 152 familiehotel i New York City
Nr. 167 forretningshotel i New York City
Nr. 168 romantisk hotel i New York City
Prisområde: 1.065 kr.-2.704 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Club Quarters Hotel, Midtown 4*
Antal værelser: 170
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Club Quarters Hotel, Midtown. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Club Quarters Midtown Hotel New York City
Hotel Quarters Midtown
Club Quarters New York City
Quarters Midtown Hotel
Club Quarters Midtown New York
Club Quarters Midtown Manhattan
Club Quarters Midtown Times Square

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering