Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Splixa
København

Helt ok, og grineren selfiewall

Anmeldelse af Dream Downtown
4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 8. mar. 2020fra mobile enheder
Hel ok hotel. God beliggenhed og chick enterieur. Rummene er ok størrelse, men heller ikke mere. Fin udendørs pool og lille gym, som har hvad man har brug for. Elevatorerne kørte som vinden blæser. Venligt personale, og hver aften kom horder for at tage selfies foran en kæmpe blomstervæg
Dato for ophold: januar 2020
Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
DreamDTNY, Manager hos Dream Downtown, svarede på denne anmeldelse
Svarede 14. mar. 2020
Vi er glade for, at Dream Downtown var en perfekt pasform til dig Splixa. Tak for feedbacken til vores personale. Vi kan bestemt placere dig i et større rum næste gang du kommer til vores hotel. Vi ser frem til at se dig snart igen.
Du er velkommen til at kontakte mig direkte inden din næste rejse, så jeg kan føre tilsyn med dit ophold og håndtere eventuelle specielle ønsker.

Varme hilsner,

Felipe Munoz-
Hotelbestyrer
fmunoz@DreamHotels.com
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
1.793 kr.
  • Motto
  • Hotels.com
  • Booking.com
0.9 km fra Dream Downtown
Gratis wi-fi
Restaurant
2.175 kr.
Refusionsberettiget
  • Hotels.com
  • travelup.com
  • Algotels
2.4 km fra Dream Downtown
Gratis wi-fi
Restaurant
2.569 kr.
2.011 kr.
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
1.6 km fra Dream Downtown
Gratis wi-fi
Restaurant
2.663 kr.
  • Homewood
  • Hotels.com
  • Booking.com
1.6 km fra Dream Downtown
Gratis wi-fi
Fitnesscenter
Paramount Hotel New York Time Lobby Fireplace
1.663 kr.
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Official Site
2.3 km fra Dream Downtown
Fitnesscenter
Lobby
1.727 kr.
  • Motto
  • Booking.com
  • Hotels.com
2.5 km fra Dream Downtown
Gratis wi-fi
Restaurant
The Deluxe Double-Double Room at the The Gallivant Times Square
Få bonusser med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    1.871 kr.
  • Priceline
2.5 km fra Dream Downtown
Gratis wi-fi
Restaurant
Go to your Happy Price
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    1.235 kr.
  • Booking.com
3.2 km fra Dream Downtown
Gratis wi-fi
Restaurant
Historic Art Deco Lobby Of The Empire Hotel
Få bonusser med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    1.899 kr.
  • travelup.com
3.7 km fra Dream Downtown
Pool
Restaurant
Park Central Times Square view Two Queen room
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    2.095 kr.
  • Official Site
3.1 km fra Dream Downtown
Roomservice
Fitnesscenter
Vis flere hoteller i New York City
Anmeldelser (4.562)
Filtrer anmeldelser
4.562 resultater
Medlemsvurdering
2.825
836
388
233
280
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
2.825
836
388
233
280
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 4.562 anmeldelser
Anmeldt d. 13. januar 2019

Jeg boede 3 nætter på dette hotel fra d. 9. - 12. januar 2019 og har været meget utilfreds med stedet. Der er utroligt lydt på hotellet - man kan høre alt, hvad der sker på gangen - døgnet rundt. Smækken med døre, snak og råben på gangen og lyden fra natklubben. Receptionspersonalet var ikke specielt informative og virkede ligeglade med andre end dem selv. Morgenmaden skulle købes, og det var virkelig dyrt, men ok.
Mit værelseskort virkede ikke til elevatoren, så jeg var spæret inde i elevatoren i lang tid, selvom jeg trykkede på både reception, hjælp-knap, eller call knappen.. Der var ingen response fra receptionen. Først da en anden gæst fik elevatoren ned, kom jeg ud.
Jeg kan ikke anbefale stedet, og jeg kommer ikke igen.

Dato for ophold: januar 2019
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
1  Tak, Tina-Magling
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 5. november 2017

Havde booket 3 nætter på hotellet og bedt om et værelse placeret i et stille område af hotellet. Der fandtes bare ikke stille områder. Der blev holdt kæmpefester, så hotellet var omdannet til diskotek og værelserne blev brugt til private fester, der først blev stoppet klokken 6 om morgenen, når man gik ned i receptionen og bad om, at de gjorde noget ved det. Man kunne ikke få kontakt med nogen via telefonen. Det var umuligt at sove i to nætter - så book aldrig dette hotel, hvis du gerne vil sove om natten. Der bliver holdt fester i receptionsområdet og på toppen af hotellet - og du bliver mødt af topberusede personer, når du kommer hjem fra et restaurantbesøg. Virkelig en dårlig oplevelse.

Dato for ophold: oktober 2017
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Service
1  Tak, Tina C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 25. maj 2017 fra mobile enheder

Det er anden gang jeg bor på Dream Downtown og jeg har lært at det ikke er ligemeget hvor på hotellet man bliver placeret. Fik et værelse langt nede mod gaden, hvor gæster fra hotellet og natklub hænger ud den halve nat og larmer. Derudover trafikstøj. Umuligt at sove. Fik byttet værelse næste dag hvor der ikke var larm. Morgenmad spises i cafe der ligger på hotellet. Der er ikke meget smil at hente ved check in hos de tjekkede receptionister. Beliggenhed er fin og værelserne også pæne og rene.

Dato for ophold: november 2016
Rejsetype: Rejste alene
Tak, Tina C
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Dan D, General Manager hos Dream Downtown, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 15. juni 2017
Google Oversæt

Thank you for your review of Dream Downtown. I'm glad we we were able to accommodate your room request and I will be sure to pass along your kind rods to our team. Please do let us know if there was anything we could have done to make your experience five star. We hope to welcome you back to Dream Downtown.

Sincerely,
Dan Daley
General Manager
DDaley@dreamhotels.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 15. marts 2017 fra mobile enheder

Et lækkert hotel med en fantastisk lokation lige i Meat packing district og tæt på High Line. Tagterrassen har en fantastisk udsigt over byen og er måske den bedste i byen - try it! Poolen er ikke stor, men hyggeligt med forskellige områder og god bar.
Har booket næste besøg :-)

Dato for ophold: juni 2016
Rejsetype: Rejste som par
Tak, alte_arild
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Dan D, General Manager hos Dream Downtown, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 21. marts 2017
Google Oversæt

Thank you for your review of Dream Downtown! I'm thrilled to read you enjoyed your experience with and have already booked a future trip! Please do send me an email in advance of your arrival. We look forward to having you as our guest again soon.

Sincerely,
Dan Daley
General Manager
DDaley@dreamhotels.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 17. juli 2016 fra mobile enheder

Vi valgte hotellet pga poolen i sommervarmen. Desværre holder de pool party hver dag, så det er umuligt at være der efter frokost med mindre du vil feste. Ikke lige det vi havde brug - havde vi vist det, havde vi ikke valgt dette hotel.
Hele hotellet bærer præg af at der skal festes - så ikke meget ro nogle steder....

Dato for ophold: juli 2016
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, ibrejnholt
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Dan D, General Manager hos Dream Downtown, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 20. juli 2016
Google Oversæt

Thank you for your review of Dream Downtown. My sincerest apologies you did not enjoy your stay with us. I would very much like the opportunity to discuss your experience further and have left my contact info below. Again, my apologies and do hope to connect.

Sincerely,
Dan Daley
General Manager
DDaley@Dreamhotels.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser