Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (7.649)
Filtrer anmeldelser
7.649 resultater
Medlemsvurdering
4.444
2.310
580
177
138
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
4.444
2.310
580
177
138
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 7.649 anmeldelser
Anmeldt 16. august 2016

Vi boede på Hilton Times Square i 5 nætter. Hotellet ligger i hjertet af Manhattan lige ved siden af Times Square. Personalet var venligt og imødekommende, værelset var fint i størrelsen, lidt mørkt, men pænt og rent. Alt i alt en god oplevelse.

  • Overnattede: august 2016, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, MartinSL93
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
hiltontimess, Manager hos Hilton Times Square, svarede på denne anmeldelseSvarede 30. august 2016
Google Oversæt

Dear MartinSL93,

Thank you for taking the time to write a review of our property and sharing with us your wonderful experience. We strive to provide exceptional customer service for all of our guests and it is very rewarding to know we were able to do this for you. I hope we have the opportunity to welcome you back in the future and make your next stay even better.

Lynell Lovett
Administrative Operations Manager
lynell.lovett@htsnewyork.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 27. januar 2016

jeg synes hotellet ligger godt værelserne er store, rene og flotte. jeg vælger altid udsigt mod Empire State Building.
Jeg synes morgenmadstjenerne er kedelige og kører på autopilot. jeg bestiller altid omelet og ofte er der fejl i bestillingen. denne gang oplevede jeg en meget dårlig receptionist. (ikke ved check ind) men senere. Mit kort duede ikke- hun sagde jeg ikke kunne få et nyt fordi min mand ikke havde registreret mit navn ? hvis I vil have mit navn registreret må I spørge efter det og ikke lade det være op til gæsten at huske på. concierge service er super god og dejligt at I reserverer bord for os.

  • Overnattede: januar 2016, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, JanneCopenhagen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
hiltontimess, Manager hos Hilton Times Square, svarede på denne anmeldelseSvarede 29. januar 2016
Google Oversæt

JanneCopenhagen,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en gennemgang af din seneste ophold. Jeg er glad for du følte vi var i stand til at opfylde dine behov under dette ophold. På vegne af vores medarbejdere tak for at vælge os.

Thank you for taking the time to post a review of your recent stay. I am pleased you felt we were able to meet your needs during this stay. On behalf of our staff thank you for choosing us.

Lynell Lovett
Administrative Operations Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 11. maj 2015

Ligger tæt ved Times Square, så det er i gåafstand til mange ting. Værelset er stort med masser af skabsplads og moderne indretning. Aircondition larmer lidt.
Service halter dog rundt omkring: Dørmændene står i lobbyen og laver ingenting ud over at tjekke mobilen, hvorfor man skal vente 10 minutter på at blive seatet til morgenmaden, selv om borene er ledige er også uforståeligt var generende og irriterende. Service i reception var ok.

Værelsestip: Så højt oppe som muligt og med udsigt mod Times Square. Du kan ikke se selve pladsen, men kan kigge ud mod Hudson floden i baggrunden.
  • Overnattede: maj 2015, rejste i forbindelse med forretninger
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, Jakob B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Lynell L, Manager hos Hilton Times Square, svarede på denne anmeldelseSvarede 12. maj 2015
Google Oversæt

Jakob B,

Tak fordi du tog dig tid til at dele feedback på dit seneste ophold hos os. Tak for at bringe dine observationer til min opmærksomhed, så vi kan fortsætte med at arbejde på områder, hvor vi kan have mulighed. Skulle dine rejser bringer dig tilbage til, er jeg sikker på, at vi vil overgå dine forventninger.

Thank you for taking the time to share feedback on your recent stay with us. Thank you for bringing your observations to my attention so we can continue to work on areas where we may have opportunity. Should your travels bring you back to the, I am confident that we will exceed your expectations.

Lynell Lovett
Administrative Operations Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 13. august 2013

Jeg kan godt anbefale dette hotel, pæne store værelser med flot udsigt og ingen støj fra vejen og kaffemaskine på værelset med fri kaffe og te hver dag, meget hjælpsom personale så rigtigt godt hotel. Men - jeg syntes et hotel i den klasse godt kunne give fri internet på værelset, det måtte man betale for hvis man ønskede det.

  • Overnattede: juni 2013, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Inger W
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2012

Rigtig godt hotel med store værelser. Beliggenheden er helt i top lige midt i Time Square. Obs... brug dog IKKE hotellets anbefalede taxa/vogne til lufthavne eller rundt i byen, da de er meget dyre!

  • Overnattede: juni 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Mette N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser