Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Guldbare
Copenhagen, Denmark

Rigtig god beliggenhed

4,0 ud af 5 boblerAnmeldt 10. apr. 2017
Rigtig god beliggenhed, samt overraskende lidt støj på trods af den centrale placering. Vi var rigtig glade for vores værelse hvorfra vi kunne se empire state building. Fint badeværelse, dog en smule ældre af dato.
Dato for ophold: januar 2017
Rejsetype: Rejste som par
5,0 ud af 5 boblerVærdi
4,0 ud af 5 boblerVærelser
4,0 ud af 5 boblerService
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
hiltontimess, Manager hos Hilton New York Times Square, svarede på denne anmeldelse
Svarede 28. apr. 2017
Guldbare,

Tak fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse af dit seneste ophold. Vi er stolte af at tilbyde fremragende kundeservice til alle vores gæster. Vi ser frem til at have dig tilbage til at bo hos os snart.

Lynell Lovett
Administrative Operations Manager
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
1.369 kr.
  • Moxy Hotels
    1.370 kr.
  • Algotels
    1.203 kr.
  • Hotels.com
    1.338 kr.
0.5 km fra Hilton New York Times Square
Gratis wi-fi
Restaurant
1.476 kr.
  • Priceline
    1.476 kr.
  • Skyscanner.com
    1.430 kr.
  • Hotels.com
    1.475 kr.
0.4 km fra Hilton New York Times Square
Gratis wi-fi
Fitnesscenter
1.406 kr.
  • Skyscanner.com
    1.405 kr.
  • StayForLong
    1.166 kr.
  • Priceline
    1.406 kr.
1.4 km fra Hilton New York Times Square
Gratis wi-fi
Restaurant
2.170 kr.
Refusionsberettiget
Få bonusser med One Key
  • Trip.com
    2.172 kr.
  • Skyscanner.com
    1.391 kr.
  • Expedia.com
    2.173 kr.
3.7 km fra Hilton New York Times Square
Gratis wi-fi
Restaurant
Paramount Hotel New York Time Lobby Fireplace
1.301 kr.
  • Official Site
    1.302 kr.
  • Skyscanner.com
    1.249 kr.
  • Priceline
    1.301 kr.
0.4 km fra Hilton New York Times Square
Fitnesscenter
Exterior
1.360 kr.
  • Hotels.com
    1.356 kr.
  • Skyscanner.com
    1.325 kr.
  • Motto
    1.358 kr.
0.5 km fra Hilton New York Times Square
Gratis wi-fi
Restaurant
The Deluxe Double-Double Room at the The Gallivant Times Square
1.335 kr.
  • Priceline
    1.335 kr.
  • Skyscanner.com
    1.281 kr.
  • Vio.com
    1.282 kr.
0.5 km fra Hilton New York Times Square
Gratis wi-fi
Restaurant
Facade
1.161 kr.
  • Expedia.com
    1.451 kr.
  • Agoda.com
    1.040 kr.
  • Priceline
    1.652 kr.
0.6 km fra Hilton New York Times Square
Fitnesscenter
Hotel Edison Facade
1.660 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Skyscanner.com
    1.381 kr.
  • KLOOK
    1.065 kr.
  • travelup.com
    1.571 kr.
0.4 km fra Hilton New York Times Square
Bar/lounge
Fitnesscenter
1.186 kr.
1.102 kr.
  • Priceline
    1.182 kr.
  • Skyscanner.com
    1.102 kr.
  • Vio.com
    1.183 kr.
1.7 km fra Hilton New York Times Square
Gratis wi-fi
Restaurant
Vis flere hoteller i New York City
Anmeldelser (8.645)
Filtrer anmeldelser
8.646 resultater
Medlemsvurdering
4.935
2.526
688
266
231
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
4.935
2.526
688
266
231
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 8.646 anmeldelser
Anmeldt d. 16. august 2016

Vi boede på Hilton Times Square i 5 nætter. Hotellet ligger i hjertet af Manhattan lige ved siden af Times Square. Personalet var venligt og imødekommende, værelset var fint i størrelsen, lidt mørkt, men pænt og rent. Alt i alt en god oplevelse.

Dato for ophold: august 2016
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Service
1  Tak, MartinSL93
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
hiltontimess, Manager hos Hilton New York Times Square, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 30. august 2016
Google Oversæt

Dear MartinSL93,

Thank you for taking the time to write a review of our property and sharing with us your wonderful experience. We strive to provide exceptional customer service for all of our guests and it is very rewarding to know we were able to do this for you. I hope we have the opportunity to welcome you back in the future and make your next stay even better.

Lynell Lovett
Administrative Operations Manager
lynell.lovett@htsnewyork.com

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 27. januar 2016

jeg synes hotellet ligger godt værelserne er store, rene og flotte. jeg vælger altid udsigt mod Empire State Building.
Jeg synes morgenmadstjenerne er kedelige og kører på autopilot. jeg bestiller altid omelet og ofte er der fejl i bestillingen. denne gang oplevede jeg en meget dårlig receptionist. (ikke ved check ind) men senere. Mit kort duede ikke- hun sagde jeg ikke kunne få et nyt fordi min mand ikke havde registreret mit navn ? hvis I vil have mit navn registreret må I spørge efter det og ikke lade det være op til gæsten at huske på. concierge service er super god og dejligt at I reserverer bord for os.

Dato for ophold: januar 2016
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Renlighed
    • Service
Tak, JanneCopenhagen
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
hiltontimess, Manager hos Hilton New York Times Square, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. januar 2016
Google Oversæt

JanneCopenhagen,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en gennemgang af din seneste ophold. Jeg er glad for du følte vi var i stand til at opfylde dine behov under dette ophold. På vegne af vores medarbejdere tak for at vælge os.

Thank you for taking the time to post a review of your recent stay. I am pleased you felt we were able to meet your needs during this stay. On behalf of our staff thank you for choosing us.

Lynell Lovett
Administrative Operations Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 11. maj 2015

Ligger tæt ved Times Square, så det er i gåafstand til mange ting. Værelset er stort med masser af skabsplads og moderne indretning. Aircondition larmer lidt.
Service halter dog rundt omkring: Dørmændene står i lobbyen og laver ingenting ud over at tjekke mobilen, hvorfor man skal vente 10 minutter på at blive seatet til morgenmaden, selv om borene er ledige er også uforståeligt var generende og irriterende. Service i reception var ok.

Værelsestip: Så højt oppe som muligt og med udsigt mod Times Square. Du kan ikke se selve pladsen, men kan kigge ud mod Hudson floden i baggrunden.
Dato for ophold: maj 2015
  • Rejsetype: Rejste i forbindelse med forretninger
    • Sted
    • Værelser
    • Service
Tak, Jakob-B1974
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Lynell L, Manager hos Hilton New York Times Square, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 12. maj 2015
Google Oversæt

Jakob B,

Tak fordi du tog dig tid til at dele feedback på dit seneste ophold hos os. Tak for at bringe dine observationer til min opmærksomhed, så vi kan fortsætte med at arbejde på områder, hvor vi kan have mulighed. Skulle dine rejser bringer dig tilbage til, er jeg sikker på, at vi vil overgå dine forventninger.

Thank you for taking the time to share feedback on your recent stay with us. Thank you for bringing your observations to my attention so we can continue to work on areas where we may have opportunity. Should your travels bring you back to the, I am confident that we will exceed your expectations.

Lynell Lovett
Administrative Operations Manager

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 13. august 2013

Jeg kan godt anbefale dette hotel, pæne store værelser med flot udsigt og ingen støj fra vejen og kaffemaskine på værelset med fri kaffe og te hver dag, meget hjælpsom personale så rigtigt godt hotel. Men - jeg syntes et hotel i den klasse godt kunne give fri internet på værelset, det måtte man betale for hvis man ønskede det.

Dato for ophold: juni 2013
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Inger W
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 24. juni 2012

Rigtig godt hotel med store værelser. Beliggenheden er helt i top lige midt i Time Square. Obs... brug dog IKKE hotellets anbefalede taxa/vogne til lufthavne eller rundt i byen, da de er meget dyre!

Dato for ophold: juni 2012
  • Rejsetype: Rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Mette N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser