Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fint sted”
Anmeldelse af Grand Central Terminal

Grand Central Terminal
Book på forhånd
Flere oplysninger
35,00 $*
og derover
Tour of the hemmeligheder Grand Central Terminal
Udmærkelsescertifikatet
Flere oplysninger om seværdighed
Oplysninger om seværdighed
Anbefalet besøgsvarighed: 1-2 timer
Nyttige oplysninger: Kørestolsadgang, Trapper/elevatorer, Mulighed for køb af mad, Badeværelsesfaciliteter
Anmeldt 22. august 2017 fra mobile enheder

Flot bygning især indvendigt. Det er fint at tage derhen og gå ind og kigge, men derudover er der ikke meget andet at lave.

Dato for oplevelse: august 2017
1  Tak, maikenf2017
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (40.620)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog
Filtrér

46-50 af 40.618 anmeldelser

Anmeldt 8. august 2017

Den flotteste og reneste togstation jeg nogensinde har set. Masser af spisesteder med lækkert mad. Jeg elsker at stå og betrage allle mennesker som går rundt der, og er imponeret over arkitekturen af bygningen.

Dato for oplevelse: juli 2017
Tak, Reuss01
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2017 fra mobile enheder

Har været flere gange og det er stadig en stor oplevelse. Der er så mange skjulte detaljer i den bygning at man kan bruge uger på at se dem. Prøv at spise blandt de mange boder der er nemt hvis familien vil have forskellige typer at fastfood

Dato for oplevelse: juli 2017
1  Tak, 812mikaels
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2017

Ud over at være et trafikalt knudepunkt, så er grand central også et sted, hvor man kan få morgen mad. Og fx kan man få dansk morgenmad fra Claus Meyers nordisk restaurant.

Så har man set forhallen, så skal man enten gå ind ved siden af og se lidt nordiske ting... Eller gå i kælderen og se mad torvet.

Dato for oplevelse: juli 2017
Tak, 635PeterS635
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser
Anmeldt 21. juli 2017

Flot i standsat og en fin tidslomme. Der er en stor food court i underetagen og i stueplan finder du også det nordiske område med Meyers restaurant og bageri.

Dato for oplevelse: juli 2017
Tak, Liselotte S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.

Rejsende, der kiggede på Grand Central Terminal, kiggede også på

 

Har du været i Grand Central Terminal? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Ejere: Hvad er jeres holdning til sagen?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering