Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises Tripadvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnatningsstedet angående kapacitet.
Der er lignende hoteller med ledige værelser.
Se alle
Sune O
Silkeborg, Danmark

Dejligt hotel

Anmeldelse af Hotel 50 Bowery
5,0 ud af 5 boblerAnmeldt 23. okt. 2023fra mobile enheder
Dejlig hotel med god placering ift. at komme rundt i byen. Venligt personale som hjalp med paraplyer til regnvejret og råd i forhold til transport til JFK. værelset havde en fin størrelse og badeværelset var rummeligt og fint. Vi boede forholdsvis højt med udsigt til både Empire og finans distriktet.
Jeg vil helt sikkert benytte dette hotel igen næste gang jeg er i NYC.
Dato for ophold: oktober 2023
Rejsetype: Rejste med familie
Problemer med denne anmeldelse?
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Tamar Abesadze, Marketing hos Hotel 50 Bowery, svarede på denne anmeldelse
Svarede 25. okt. 2023
Dear Sune O,

Thank you so much for taking the time to share your feedback with us! We are glad to hear you had an enjoyable stay and our wonderful staff was able to assist with all of your needs! Looking forward to welcoming you for your nxt trip to NYC, in the meantime we wish you happy travels!

Best,
Tamar
Dette svar er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en ledelsesrepræsentant og ikke holdningen hos Tripadvisor LLC.
Visningen af bookingtilbud for hver ejendom tager højde for den kompensation, som vi har modtaget fra vores partnere. De viste priser kan variere afhængigt af værelsestyper. De viste priser er de lavest tilgængelige, svarende til den billigste værelsestype, der er til rådighed, og som leveres fra vores partnere på tidspunktet for brugerens søgning.
Hoteller i nærheden
2.416 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
  • Algotels
  • travelup.com
0.9 km fra Hotel 50 Bowery
Gratis wi-fi
Restaurant
1.416 kr.
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
3.1 km fra Hotel 50 Bowery
Gratis wi-fi
Restaurant
1.454 kr.
1.423 kr.
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
4.1 km fra Hotel 50 Bowery
Gratis wi-fi
Restaurant
2.301 kr.
Refusionsberettiget
Forudbetaling er ikke nødvendig
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • travelup.com
4.3 km fra Hotel 50 Bowery
Gratis wi-fi
Fitnesscenter
Lobby
1.432 kr.
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Expedia.com
    1.432 kr.
5.0 km fra Hotel 50 Bowery
Gratis wi-fi
Restaurant
Paramount Hotel New York Time Lobby Fireplace
1.304 kr.
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Official Site
4.9 km fra Hotel 50 Bowery
Fitnesscenter
Historic Art Deco Lobby Of The Empire Hotel
1.249 kr.
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
6.3 km fra Hotel 50 Bowery
Pool
Restaurant
Få bonusser med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    1.257 kr.
  • Algotels
5.0 km fra Hotel 50 Bowery
Gratis wi-fi
Restaurant
The Deluxe Double-Double Room at the The Gallivant Times Square
Få bonusser med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    1.426 kr.
  • Algotels
5.0 km fra Hotel 50 Bowery
Gratis wi-fi
Restaurant
Park Central Times Square view Two Queen room
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    1.920 kr.
  • Booking.com
5.6 km fra Hotel 50 Bowery
Roomservice
Fitnesscenter
Vis flere hoteller i New York City
Anmeldelser (2.715)
Filtrer anmeldelser
2.715 resultater
Medlemsvurdering
2.141
360
113
49
52
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
Medlemsvurdering
2.141
360
113
49
52
Se, hvad de rejsende siger:
Valgte filtre
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 2.715 anmeldelser
Anmeldt d. 21. juli 2022 fra mobile enheder

Hotellet var ikke egnet til en børnefamilie, da fællesarealerne med terasse, spisepladser og sofaer var lukket af i to dage af vores ophold pga privat konference. I de to dage var det ingen fællesarealer eller restauranter, som var tilladt for børn efter kl 3 pm. Der er en bar på øverste etage, men vær opmærksom på at den ikke er tilladt for børn! Vi havde intet sted at være ud over på vores delte dobbeltværelse på 20 kvm i de to dage. Vi savnede virkelig at kunne spille kort om aftenen eller kunne spise take away på hotellet efter lange dage ude i byen, men der ingen borde på hele hotellet, hvor vi måtte opholde os med børn :-(

Desuden har hotellet ikke morgenmadsbuffet , men et vouchersystem, hvor man booker udefra. Det fungerede dårligt for en børnefamilie og to dage fik vi ikke voucheren tilsendt og måtte bruge tid på at klage.

Dato for ophold: juli 2022
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, 893majkens
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Anmeldt d. 23. oktober 2019 fra mobile enheder

En storslået udsigt fra 20. etage, hvis man er heldig at få det. Spørg efter udsigt over Manhattan. Rent og roligt. Lidt dyr morgen, som serveres på RoofTop baren med den flotteste udsigt til Manhattan bridge og Brooklyn bridge. Kan anbefales. Fin rum størrelse, selv hvis man er en familie i et rum.

Dato for ophold: oktober 2019
Rejsetype: Rejste med familie
1  Tak, vanhah71
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Ryan Fender, General Manager hos Hotel 50 Bowery, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. juni 2022
Google Oversæt

Good afternoon!

Thank you for staying with us and for taking time to write a review. we are always grateful for the feedback and I hope we have the chance to welcome you again in the future.

all the best,
Ryan

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 2. juni 2019 fra mobile enheder

Fantastik godt hotel med en god beliggenhed. Mange af byens oplevelser er i gåafstand, men man kan også let hoppe på undergrunden i nærheden af hotellet.
Værelserne er ganske store og de bliver holdte meget pæne og rene hver dag. Fra tagterrassen er der en udsigt over byen som nærmest ikke fås bedre andre steder. Personalet er ekstremt flinkt og imødekommende.
Der er absolut kun gode ting ved dette hotel, og jeg vil anbefale alle der har planlagt en tur til NYC at bo på Hotel 50 Bowery.

Dato for ophold: marts 2019
Rejsetype: Rejste med venner
2  Tak, 717jonasm
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Ryan Fender, General Manager hos Hotel 50 Bowery, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. juni 2022
Google Oversæt

Good afternoon!

Thank you for staying with us and for taking time to write a review. we are always grateful for the feedback and I hope we have the chance to welcome you again in the future.

all the best,
Ryan

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 21. april 2019 fra mobile enheder

Super rent og pænt hotel, indenfor gåafstand af to subway-stationer i Chinatown. Området er lidt kedeligt, men selve hotellet er af høj standard, værelset tiptop både i relation til størrelse (vi var 4 på et værelse med to dobbeltsenge) og rengøring. Fint stort badeværelse med karbad. Meget venligt personale i receptionen.

Dato for ophold: april 2019
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, anne r
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Ryan Fender, General Manager hos Hotel 50 Bowery, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. juni 2022
Google Oversæt

Good afternoon!

Thank you for staying with us and for taking time to write a review. we are always grateful for the feedback and I hope we have the chance to welcome you again in the future.

all the best,
Ryan

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 27. september 2018 fra mobile enheder

Hotellet fortjener den høje rating. Bestilte et af de bedre værelser. Da vi ankom spurgte det meget imødekommende personale om vi havde lyst til at bo i deres bedste suite uden merpris. Det blev et ja tak. 20. etage med panoramaudsigt til tre sider lige fra Hudson over Midttown til East River. Fantastisk suite med to store værelser samt to toiletter og bad. Alt i meget fin stand og funklende rent.

Dato for ophold: september 2018
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, steffen t
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et Tripadvisor-medlem og ikke af Tripadvisor LLC. Vi udfører kontrol på anmeldelser.
Se flere anmeldelser