Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dangerous room!”
Anmeldelse af Stevens Inn

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 5 websites mere!
Stevens Inn
Vurderet som nr. 6 ud af 22 hoteller i Carlsbad
Anmeldt 15. juli 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Avoid rooms with protruding metal bars on bed frames!
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juni 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, s3jwang
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (573)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

445-449 af 573 anmeldelser

Anmeldt 14. juli 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2012, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, clubcar165
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2012
Google Oversæt

Overnattede: Juni 2012, rejste med venner
Tak, AlanMorris
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Suitesare fabulous!!!
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juni 2012, rejste i forbindelse med forretninger
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, flipflopmamaTulsa
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. juni 2012
Google Oversæt

Værelsestip: If you decide to stay here (and I warned you!), get a room facing west; that way your car will be sh...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juni 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, wbjii
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Bobby F, General Manager hos Stevens Inn, svarede på denne anmeldelseSvarede 23. juli 2012
Google Oversæt

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Carlsbad
5.9 km væk
Comfort Suites
Comfort Suites
Nr. 1 af 22 i Carlsbad
222 anmeldelser
0.7 km væk
Hampton Inn & Suites Carlsbad
1.2 km væk
TownePlace Suites Carlsbad
Vis priser
Vis priser
Vis priser
3.4 km væk
La Quinta Inn & Suites Carlsbad
1.1 km væk
Fairfield Inn & Suites Carlsbad
28.9 km væk
Rodeway Inn
Rodeway Inn
Nr. 1 af 3 i Whites City
359 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Stevens Inn? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Stevens Inn

Adresse: 1829 S Canal St, Carlsbad, NM 88220-6517
Beliggenhed: USA > New Mexico > Carlsbad
Faciliteter:
Bar/lounge Forretningscenter med internetadgang Fitnesscenter Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Roomservice Bustransport Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 6 ud af 22 hoteller i Carlsbad
Prisområde: 1.145 kr.-1.379 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:2,5 stjerner — Stevens Inn 2.5*
Antal værelser: 220
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, TripOnline SA, Agoda og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Stevens Inn. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Best Western Stevens Hotel Carlsbad
Carlsbad Best Western
Best Western Carlsbad

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering