Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Convenient, Comfortable and Cozy”
Anmeldelse af Mira Monte Inn

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 2 websites mere!
Mira Monte Inn
Vurderet som nr. 12 ud af 30 B&B'er/kroer i Bar Harbor
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 15. august 2012
Google Oversæt

Værelsestip: The Rocklyn is an excellent choice if you like a larger, comfortable room, with a more modern decor...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Jean R
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (642)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

345-349 af 642 anmeldelser

Anmeldt 14. august 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, ep0260
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Photos do not help differentiate between the various rooms. Need to talk to the staff
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, FoodieNewHampshire
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2012
Google Oversæt

Værelsestip: I stayed in the Newport room complete with private balcony, fireplace, great shower and antique furn...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juli 2012, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Abbilynn
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Kara S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Bar Harbor
0.1 km væk
Bar Harbor Manor
Bar Harbor Manor
Nr. 7 af 41 i Bar Harbor
476 anmeldelser
0.4 km væk
Acadia Hotel
Acadia Hotel
Nr. 8 af 41 i Bar Harbor
381 anmeldelser
1.0 km væk
Hampton by Hilton Bar Harbor
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0.6 km væk
Bar Harbor Grand Hotel
Bar Harbor Grand Hotel
Nr. 6 af 41 i Bar Harbor
1.377 anmeldelser
0.8 km væk
Bar Harbor Inn
Bar Harbor Inn
Nr. 10 af 41 i Bar Harbor
1.757 anmeldelser
0.6 km væk
Harborside Hotel & Marina
Harborside Hotel & Marina
Nr. 20 af 41 i Bar Harbor
1.191 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Mira Monte Inn? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Mira Monte Inn

Adresse: 69 Mount Desert St, Bar Harbor, Mount Desert Island, ME 04609-1327
Telefonnummer:
Beliggenhed: USA > Maine > DownEast and Acadia Maine > Mount Desert Island > Bar Harbor
Faciliteter:
Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Tekøkken Bustransport Suiter Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 12 ud af 30 B&B'er / kroer i Bar Harbor
Prisområde: 661 kr.-1.606 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:3 stjerner — Mira Monte Inn 3*
Antal værelser: 20
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com og TripOnline SA, så du med ro i sindet kan reservere på Mira Monte Inn. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Mira Monte Hotel Bar Harbor

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering