Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Herrlicher Ausblick”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Hale Hualalai Bed and Breakfast
Vurderet som nr. 3 ud af 6 B&B'er/kroer i Holualoa
Anmeldt 28. maj 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Marts 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, Jacques K
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (200)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

194-198 af 200 anmeldelser

Anmeldt 11. september 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
Tak, bigi212
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. november 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2010, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, ugasachi
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. august 2010
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2010, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, マルッコ
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. november 2009
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2009, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, bikerchick_m
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Holualoa
4.7 km væk
Holiday Inn Express Hotel & Suites Kailua-Kona
4.7 km væk
Kona Seaside Hotel
Kona Seaside Hotel
Nr. 5 af 14 i Kailua-Kona
1.205 anmeldelser
4.9 km væk
Courtyard by Marriott King Kamehameha's Kona Beach Hotel
Vis priser
Vis priser
Vis priser
5.4 km væk
Royal Kona Resort
Royal Kona Resort
Nr. 8 af 14 i Kailua-Kona
2.913 anmeldelser
16.7 km væk
Four Seasons Resort Hualalai
2.8 km væk
Lilikoi Inn
Lilikoi Inn
Nr. 1 af 6 i Holualoa
580 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hale Hualalai Bed and Breakfast? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hale Hualalai Bed and Breakfast

Adresse: 74-4968 Mamalahoa Hwy, Holualoa, Island of Hawaii, HI 96725-9604
Telefonnummer:
Beliggenhed: USA > Hawaii > Island of Hawaii > Holualoa
Faciliteter:
Bar/lounge Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Suiter
Hotelstil:
Vurderet som nr. 3 ud af 6 B&B'er / kroer i Holualoa
Prisområde: 1.129 kr.-1.142 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 2
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Hale Hualalai Bed and Breakfast. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering