Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Delightful Doe Bay!”
Anmeldelse af Doe Bay Resort & Retreat

Vi kan ikke finde priser for dette hotel
Vores online rejsepartnere oplyser ikke priser for dette hotel, men vi kan søge efter andre muligheder i Olga
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Doe Bay Resort & Retreat
Vurderet som nr. 1 ud af 1 hoteller i Olga
Anmeldt 1. november 2012
Google Oversæt

Værelsestip: We loved the "little house" because we could park our car right outside, and walk across t...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Oktober 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, ginnaandsteve
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (147)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

112-116 af 147 anmeldelser

Anmeldt 11. oktober 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Service
2  Tak, ptwise
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. september 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Service
4  Tak, MarkChristopher
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. september 2012
Google Oversæt

Værelsestip: I would tend to stay out of the wooded area where there are lots of cabins.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: August 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Paul N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. september 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: September 2012, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Renlighed
    • Service
Tak, Amber P
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Olga
11,1 km væk
Outlook Inn on Orcas Island
16,1 km væk
Deer Harbor Inn
Deer Harbor Inn
Nr. 1 af 2 i Deer Harbor
271 anmeldelser
15,4 km væk
Pebble Cove Farm
Pebble Cove Farm
Nr. 3 af 11 i Orcas Island
252 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
21,8 km væk
Discovery Inn
Discovery Inn
Nr. 2 af 11 i Friday Harbor
487 anmeldelser
13 km væk
Orcas Hotel
Orcas Hotel
Nr. 1 af 1 i Orcas
156 anmeldelser
21 km væk
Friday Harbor House
Friday Harbor House
Nr. 5 af 11 i Friday Harbor
530 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Doe Bay Resort & Retreat? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Doe Bay Resort & Retreat

Adresse: 107 Doe Bay Rd, Olga, Orcas Island, WA 98279-9329
Beliggenhed: USA > Washington > San Juan Islands > Orcas Island > Olga
Faciliteter:
Bar/lounge Strand Gratis parkering Tekøkken Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Restaurant Spa Suiter Kørestolsadgang
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 1 hoteller i Olga
Prisområde: 380 kr.-696 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Antal værelser: 47
Også kendt som:
Doe Bay Resort And Retreat Hotel Olga
Doe Bay Hotel And Retreat

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering