Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Not worth the money”
Anmeldelse af The Sands Resort

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 2 websites mere!
The Sands Resort
Vurderet som nr. 14 ud af 14 hoteller i Ocean Shores
Anmeldt 11. august 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: August 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, KassandraB
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (187)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

101-105 af 187 anmeldelser

Anmeldt 16. juli 2012
Google Oversæt

Værelsestip: Another hotel
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juli 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, MrsSmirnoff95
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. juli 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Juli 2012, rejste alene
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, 315Frances
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. juni 2012
Google Oversæt

  • Overnattede: Maj 2012, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, Robert_VanCity
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. marts 2012
Google Oversæt

Værelsestip: The single rooms have better views on upper floors. But for the best comfort, value and quietness I...
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Januar 2012, rejste med familie
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, tweetyuncaged
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Rejsende så også på disse hoteller i Ocean Shores
0,9 km væk
Canterbury Inn
Canterbury Inn
Nr. 1 af 14 i Ocean Shores
528 anmeldelser
0,2 km væk
Quality Inn - Ocean Shores
Quality Inn - Ocean Shores
Nr. 7 af 14 i Ocean Shores
309 anmeldelser
0,7 km væk
Best Western Lighthouse Suites Inn
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,2 km væk
Comfort Inn and Suites
Comfort Inn and Suites
Nr. 8 af 14 i Ocean Shores
276 anmeldelser
1 km væk
Polynesian Resort
Polynesian Resort
Nr. 6 af 14 i Ocean Shores
138 anmeldelser
0,4 km væk
Quinault Sweet Grass Hotel
Quinault Sweet Grass Hotel
Nr. 9 af 14 i Ocean Shores
496 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i The Sands Resort? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om The Sands Resort

Adresse: 801 Ocean Shores Blvd NW, Ocean Shores, WA 98569
Beliggenhed: USA > Washington > Ocean Shores
Faciliteter:
Gratis parkering Tekøkken Kæledyr tilladt (hunde-/dyrevenligt sted) Suiter Swimmingpool
Hotelstil:
Vurderet som nr. 14 ud af 14 hoteller i Ocean Shores
Prisområde: 504 kr.-693 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:2,5 stjerner — The Sands Resort 2.5*
Antal værelser: 152
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com og Expedia, så du med ro i sindet kan reservere på The Sands Resort. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
The Sands Hotel Ocean Shores
Sands Hotel Ocean Shores

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering