Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tour d'Epicure”
Anmeldelse af Foster Harris House B&B

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
Foster Harris House B&B
Vurderet som nr. 1 ud af 8 B&B'er/kroer i Washington
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 7. november 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: November 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, lynn p
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (526)
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog

342-346 af 526 anmeldelser

Anmeldt 4. november 2011
Google Oversæt

Værelsestip: Look at their website - the pictures will guide your choice.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: November 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, AlexandriaGrandDad
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. oktober 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2011, rejste med venner
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Laurie D
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. oktober 2011
Google Oversæt

  • Overnattede: Oktober 2011, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
2  Tak, UKDivetype
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2011
Google Oversæt

Værelsestip: 3-Prong plugs: a bit of a problem in Compton Room.
Vis flere værelsestip
  • Overnattede: Juni 2011, rejste alene
    • Værdi
    • Søvnkvalitet
    • Renlighed
    • Service
1  Tak, Italiana21
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Washington
27,1 km væk
The Mimslyn Inn
The Mimslyn Inn
Nr. 1 af 9 i Luray
1.021 anmeldelser
26,9 km væk
Hotel Laurance
Hotel Laurance
Nr. 3 af 9 i Luray
59 anmeldelser
0,2 km væk
The White Moose Inn
The White Moose Inn
Nr. 2 af 8 i Washington
340 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
0,4 km væk
The Inn at Little Washington
13,3 km væk
Glen Gordon Manor
Glen Gordon Manor
Nr. 1 af 1 i Huntly
259 anmeldelser
28 km væk
Walden Hall
Walden Hall
Nr. 1 af 6 i Culpeper
192 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Foster Harris House B&B? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Foster Harris House B&B

Adresse: 189 Main Street, P.O. Box 333, Washington, VA 22747
Telefonnummer:
Beliggenhed: USA > Virginia > Rappahannock County > Washington
Faciliteter:
Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Restaurant Suiter
Hotelstil:
Vurderet som nr. 1 ud af 8 B&B'er / kroer i Washington
Prisområde: 1.943 kr.-2.603 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4 stjerner — Foster Harris House B&B 4*
Antal værelser: 5
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com og Expedia, så du med ro i sindet kan reservere på Foster Harris House B&B. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering