Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (3.096)
Filtrer anmeldelser
3.096 resultater
Medlemsvurdering
644
1.199
704
300
249
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
644
1.199
704
300
249
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
1-6 af 3.096 anmeldelser
Anmeldt d. 27. marts 2018 fra mobile enheder

Straks vi kom til værelset kunne vi se forandring. Ny fordør, udskiftning af badekar med lækker brusekabine, nymalet og nyt fjernsyn. Nye senge og nye madrasser.
All incl. er væsentlig bedre end tidligere. Maden er meget bedre. Søndagene er måske kokkens fridag for maden levede ikke op til de andre dages pæne standard, tilsyneladende ingen styring om søndagen. Kunne se at langt de fleste værelser er nyrenoverede

Dato for ophold: marts 2018
Rejsetype: Rejste som par
1  Tak, 677hansk
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
hotel_responsible, Leiter Gästebetreuung hos Oasis Village, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. marts 2018
Google Oversæt

Dear Hans K,

Many thanks for your nice review!

We are glad to read that you had a good stay with us and that you mentioned the updates/renovation in the rooms as well as the food.
Thanks for this kind words which we appreciate very much!

We hope to welcome you back again to offer you another beautiful holiday!

Kindest regards,

Oasis Village Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 16. januar 2018

Vi, en familie på 2 voksne og 3 børn, var dér en uge i januar 2018, blev glædeligt overraskede over den utroligt venlige betjening - lige fra ankomst ved skranken til de hårdt arbejdende rengøringsdamer effektive rengøring. Med all-inclusive var vi ikke overraskede over de temmelig dårlige drinksmix, serveret i plastikglas. Til gengæld var maden en glædelig overraskelse. Langt bedre end forventet. Godt varieret, fine grøntsager og frugter og fint kød stegt af kokken ved buffeten. At desserterne lovede mere end de kunne holde i al deres farvestrålende pragt, gjorde ikke noget. Vi gik ikke sultne fra bordet. Fantastiske tjenere i konstant bevægelse og travle med at rydde snavsede tallerkener fra bordet. Dejlig beliggenhed, tæt på strande, by og det lille shoppingcenter lige over for - hvor det kan anbefales at tage en tur op i og nyde udsigten fra klokketårnet.

Værelsestip: Værelserne, der vender mod syd er dejlig stille.
Dato for ophold: januar 2018
  • Rejsetype: Rejste med familie
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
2  Tak, Claus H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
hotel_responsible, Leiter Gästebetreuung hos Oasis Village, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 29. januar 2018
Google Oversæt

Dear Claus H,

Many thanks for your kind review!

We are pleased to read that you ha a nice time with your family and that we could offer you memorable moments in Fuerteventura.

We hope to welcome you back soon!

Kind regards,

Oasis Village Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 10. januar 2018

Boede der med familien 15 dage over jul og nytår 17/18.
Området er godt, men værelserne slidte med skimmelsvamp. Duerne på resortet er en plage - klatter på stier og terrasser, svineriet blev ikke fjernet, med mindre man var i værelset under rengøring. Ikke optimalt, når man har en baby med, der gerne vil kravle rundt.
Personalet er venligt og imødekommende - dog enkelte noget uhøflige i baren.
Morgenmaden ok, men frokost og aftensmad var under standard i forhold til, hvad man kan forvente, også selv om det er all Inclusive.
Vi vil gerne komme tilbage, hvis hotellet renoveres - ikke blot males over skimmelsvampen og hvis madconceptet forbedres. Desuden lader madrasserne meget tilbage at nævne.

Dato for ophold: december 2017
Rejsetype: Rejste med familie
Tak, Elisabeth B
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
hotel_responsible, Manager hos Oasis Village, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 16. januar 2018
Google Oversæt

Dear Elisabeth B,

We appreciate you taking the time to provide your feedback and hope you will allow us another chance to provide you with the service levels you deserve and expect. Rest assured that this does not reflect the usual standards of our hotel.

Thank you again for sharing your feedback, that will help us address any and all issues, so that we can continue to review our performance.

We hope to have the chance to welcome you again to our hotel and will make every effort to better meet your expectations next time.

Kind regards,

Oasis Village Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 1. december 2017 fra mobile enheder

Sødt personale og god placering, men der er nogle ting der godt kunne være meget bedre.
Hotellet er slidt / manglende vedligehold , og maden i all inkl. er under middel / ringe.
Hvis vi skulle dømme maden alene ville vi kun give 1,5 stjerne

Dato for ophold: november 2017
Rejsetype: Rejste som par
Tak, Ole L
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
hotel_responsible, Manager hos Oasis Village, svarede på denne anmeldelseSvarede d. 4. december 2017
Google Oversæt

Dear Ole L,

Many thanks for your valuable feedback!

We are glad to read that you had overall a nice stay with us, but we also appreciate your useful remarks, which helps us to improve our services.

We hope to welcome you back to offer you an even better experience.

Kind regards,

Oasis Village Team

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt d. 19. april 2017 fra mobile enheder

Hotellet ligger dejlig tæt på byen. Værelserne var dejlig store og også en hyggelig balkon.
Der er en elkedel på værelset til at lave kaffe/the, men kopper og glas blev ikke vasket af eller skiftet hvilket er ret dårligt. Vi havde bestilt all incl og det var ikke pengene værd. Vi spiste næsten ude hver dag.
Vil godt anbefale hotellet, men ikke deres all incl.

1  Tak, Jenny N
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Se flere anmeldelser