Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hoteller i nærheden
Anmeldelser (2.897)
Filtrer anmeldelser
2.897 resultater
Medlemsvurdering
518
974
756
347
302
Type rejsende
Tidspunkt på året
SprogAlle sprog
Flere sprog
518
974
756
347
302
Se, hvad de rejsende siger:
Filtre
Opdaterer listen...
2-7 af 2.897 anmeldelser
Anmeldt 28. marts 2017

Dejligt hotel i forhold til prisen, pæne store to værelses lejligheder, med egen terrasse, ikke den store luksus, men dejlige rummelige badeværelser i god stand, køkken kan ikke bruges til det helt store, men morgenmad og frokost kan man godt selv lave.
Dejligt stort poolområde med fire store pools, flere indrettet til børn med blandt andet rutschebaner, masser af solstråle, altid ledige stole selv om det er et stort hotel. Mange faciliteter, blandt andet fitnessrum, tennisbaner, legeplads, pub, minimarked, osv.
Virkelig velegnet til børnefamilier.

  • Overnattede: marts 2017, rejste med venner
    • Værelser
    • Renlighed
    • Service
Tak, HugoJHjorring
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
OasisFue, Director General hos Oasis Duna Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 29. marts 2017
Google Oversæt

ear HugoJHjorring,

Many thanks for taking your time to share your review following your recent stay at Oasis Duna. It is very nice to get a positive feedback and it makes us happy to read that you have enjoyed our pools, room, our food and the location.
It woult be a pleasure to host you again , best regards

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 13. marts 2017

Har lige boet der en uge, dejligt pool område med masser af solstole, en opvarmet og en saltvands pool.
Lejligheden var god med go'e senge.
Flot have/gangsystem
Sødt og hjælpsomt personale
Wifi for 20 euro for en uge på hele området, gratis i receptionen 8-12
Kommer gerne igen

  • Overnattede: marts 2017, rejste som par
    • Sted
    • Søvnkvalitet
    • Service
Tak, Ruth G
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
OasisFue, Director General hos Oasis Duna Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. marts 2017
Google Oversæt

Dear Ruth G,

Thanks for your rating and comments regarding your recent stay at Oasis Duna.
It is always a pleasure to receive a good review , your feedback will be shared with our team.

We look forward to welcoming you in our hotel very soon!

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 20. februar 2017 fra mobile enheder

Hyggeligt ældre hotel, med gode senge, tæt på byen og bymarked. Underholdning hver dag, og happenings i løbet af dagen, dejligt poolområde med bar, og velnok det største hotel i byen.
Hotellet bærer præg af fred og ro, uden wi.fi tyranni, der er fire timers åben, og gratis wi.fi i receptionen fra 08 - 12.

Overnattede: januar 2017, rejste som par
Tak, Jens H
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
OasisFue, Director General hos Oasis Duna Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 23. februar 2017
Google Oversæt

Dear Jens H,

Thank You for taking the time to write a review about your stay at Oasis Duna and for your recommendation. Thank you very much for your lovely comment. We are very pleased to read that your stay was comfortable and that you have enjoyed everything about our hotel included the central location.

Best regards

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 5. februar 2017

Lejligheder er noget slidte med hårde senge. Et lille køkken med det mest nødvendige.
Rengøringen er i orden.
Et dejligt poolområde med masser af solvogne.
Hotellet ligger tæt på hovedgaden.
Personalet i receptionen kunne godt trænge til et kursus i kundeservice, virker noget arrogante og intet smil fra dem.

Overnattede: februar 2017, rejste som par
1  Tak, Marianne7500
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
OasisFue, Director General hos Oasis Duna Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 6. februar 2017
Google Oversæt

Dear Marianne7500,

Thank you for choosing our hotel to enjoy your holiday and for taking your time to share your experience.

We confirm that we will analyze the received assessment in detail and then take appropriate action.
We hope you will give us the opportunity to welcome you to welcome again in the future.
We will continue to tote your disposal for anything you need

With best regards

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 29. januar 2017 fra mobile enheder

Hotellet er stort med mange lejligheder.
Bygget i 2 etager i meget hyggelig stil.
Der er flere store pools, hvoraf den ene er vinteropvarmet. Poolområdet er rigtig skønt med mange Solvogne. Haven er hyggelig med mange palmer og flotte kaktus. Det er en fordel at få en lejlighed på øverste etage, da flere af lejlighederne nederst ikke har megen sol på terrassen.
Køkkenet er ikke særlig godt udstyret, vi måtte spørge efter en brødkniv da det ikke fandtes i lejligheden, der var heller ikke et skærebræt, så forvent ikke at du selv kan lave megen mad. Rengøringsniveau er fint.
Der er flere restauranter og en poolbar.
Desuden findes tennis og basketbane, samt børneklub mm.

Overnattede: januar 2017, rejste med familie
Tak, Charlotte196
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
OasisFue, Director General hos Oasis Duna Hotel, svarede på denne anmeldelseSvarede 30. januar 2017
Google Oversæt

Dear Charlotte196,

Many thanks for taking your time to share your review about your recent stay with us. Positive feedbacks made by our guests are an exceptional incentive for us.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.


Kind regards

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Se flere anmeldelser