Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors websted eventuelt ikke korrekt.
Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vil du have de laveste hotelpriser? Du er kommet til det rette sted. Vi tjekker mere end 200 websteder for dig.

“Et af de bedste hoteller jeg har prøvet!” 5 ud af 5 bobler
Anmeldelse af Hotel Astoria Playa Only Adults

Bedste priser for -
Angiv datoer for at se de bedste priser
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsteder
og 2 websteder mere!
Hotel Astoria Playa Only Adults
Vurderet som nr. 1 ud af 48 hoteller i Port d'Alcudia
Udmærkelsescertifikatet
Århus, Danmark
1 anmeldelse
“Et af de bedste hoteller jeg har prøvet!”
5 ud af 5 bobler Anmeldt 8 august 2016

Jeg var afsted med mine forældre og søster. Vi havde en virkelig god ferie - 14 dage på dette fantastiske hotel! Medarbejderne er så venlige, oprigtige og hjælpsomme! Værelserne blev gjort rent hver dag. Lækker pool, afslappet stemning, service i top, tæt på stranden og det bedste.. MADEN! Min familie og jeg går meget op i mad og bruger gerne mange penge på at spise ude. Jeg har aldrig oplevet så god mad til en buffet. Vi havde både morgenmad og aftensmad med - og vi nænnede ikke at spise ude, men mødte op hver dag. Både smagen og det visuelle. WOW. 5 stjerne herfra!

  • Overnattede Juli 2016, rejste med familie
    • 5 ud af 5 bobler
      Søvnkvalitet
    • 5 ud af 5 bobler
      Renlighed
    • 5 ud af 5 bobler
      Service
Nyttigt?
Tak, sblsport
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hastoriaplaya, Guest Relations Manager hos Hotel Astoria Playa Only Adults, svarede på denne anmeldelse, 9 august 2016
Google Oversæt
Dear Guest,

Thank you for your kind comments, we are delighted that you enjoyed your holiday and that the hotel surpassed your expectations, we are very pleased to read your comments about our buffet, that you preferred to dine in rather than try the local restaurants, our buffet team work very hard to create a buffet to suit every tastes and are happy you were pleased with their efforts. We hope to see you and your family again at the Astoria playa should the opportunity arise
Kind Regards
Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelse

1.991 anmeldelser fra rejsende

Medlemsvurdering
    1.541
    356
    66
    12
    16
Se anmeldelser for
222
1.387
29
2
Oversigt over vurderinger
  • Placering
  • Søvnkvalitet
  • Værelser
  • Service
    5 ud af 5 bobler
  • Værdi
  • Renlighed
    5 ud af 5 bobler
Tip fra rejsende hjælper dig med at vælge det rette værelse.   Værelsestip (4)
Dato | Vurdering
  • Dansk først
  • Hollandsk først
  • Engelsk først
  • Fransk først
  • Tysk først
  • Italiensk først
  • Norsk først
  • Polsk først
  • Portugisisk først
  • Russisk først
  • Slovakisk først
  • Spansk først
  • Svensk først
  • Alle
  • Alle seneste danske
Dansk først
København, Danmark
Bidrager på niveau
7 anmeldelser
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nyttig stemme
4 ud af 5 bobler Anmeldt 13 juli 2016 fra mobile enheder

Jeg var på tidlig bryllupsrejse der med min kommende mand. Vi var glade for hotelværelset, der var fint stor med to senge, og meget rent, da der blev gjort rent flere gange om dagen. Vi var glade for der ikke var børn hehe.. så et dejligt sted for par.

God gourmet menu med flere forskellige valgmuligheder, både varme og kolde retter, dog var det den samme buffet der fik igen på 10. dagen.

Der var et meget venligt og smilende personale, der sagde hej til en hver man gik forbi dem. Måske lidt for ofte ;)

To fine poolområder, begge med bar område og gode drinks. Og håndklæder kunne lejes på hotellet. Ingen problemer med at finde plads ved poolen. Dog var der ikke lige gode muligheder for skygge ved begge pool områderne.

Stranden lå 5-7 min. væk på gåben fra hotellet. Og jeg kan anbefale at tage det lille tog ude foran hotellet, hvis man gerne vil ud til havnen, hvor man også kan shoppe lidt.

Musikken på hotellet om aftenen var blandet. Take that og Bee Gees musik blandt andet.. aah..

Alt i alt en god oplevelse. Kan godt anbefale hotellet til andre ;)

Overnattede Juli 2016, rejste som et par
Nyttigt?
Tak, Sasjak
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hastoriaplaya, Guest Relations Manager hos Hotel Astoria Playa Only Adults, svarede på denne anmeldelse, 14 juli 2016
Google Oversæt
Dear Guest
Thank you for taking the time to post your review of the Astoria Playa. We are pleased to know you enjoyed the food during the stay and that our staff made you feel welcome, we have passed your comments with reference to the buffet to the Chef. We feel that the Astoria Playa is an ideal place for a Romantic holiday and are so pleased you felt the same; it makes all our efforts worthwhile. It is good to know your enjoyed our evening entertainment we strive to create a programme which caters to all tastes. Thank your recommendation and we look forward to seeing you again in the near future.
Regards
Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Randers, Danmark
Bidrager på niveau
297 anmeldelser
38 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 67 nyttige stemmer
4 ud af 5 bobler Anmeldt 3 juli 2016

Da vi ankom midt om natten var der mad klar til os. Super flot service.
Maden i restauranten var virkelig høj klasse og forskelligt hver dag. Kunne man alene give maden og betjeningen både af kokkene og den ældre dame skulle det have 6 stjerner ud af 5.
Værelser var ok, men desværre kun til et 4 tal. Og kunne tydelig høre larmen fra vejen.
Vi spurte om vi måtte få ombytte de to små colaer i køleskabet da jeg er diabetiker og derfor gerne ville havde dem sukkerfri. Det kunne ikke lade sig gøre da de kun havde dem et nummer større. Forstår ikke, at de så ikke valgte at give mig bare en stor istedet for de to små.
Ligeledes fik vi en meget dårlig betjening omkring reservation af solstole.
Den første da var vi ved poolen et par timer valgte vi derefter at gå ud at spise frokost, for så at komme tilbage til poolen. Da vi kom tilbage var vores håndklæder fjernet og der lå en seddel, at man ikke kan reservere solstole. Kanon tænkte vi - Endeligt et sted det bliver håndhævet. Men, men, men
Alle de andre dage når vi kom til poolen kunne vi kun ligge et sted, da alle de andre solstole var reserveret. Da vi gjorde opmærksom på dette var de total ligeglade. selvom det skete hverdag. Der var især to ældre damer med lyseblå håndklæder som reserverede stolene og først kom over middag og brugte dem. Men da vi spurte om de ikke skulle fjernes som vores den første da - fik vi ingen svar.
Forstår heller ikke princippet med de brede senge man skulle betale for at ligge på for enden af poolen istedet for at komme med flere solstole så man ikke lå oven i hinanden. I den uge vi var der blev de overhovedet ikke brugt.
Så vores råd til jer - Bestem jeg for om man kan reservere solstolene eller ej. Så jeres gæster bliver behandlet ens. - Vi fortrækker de ikke kan reserveret.Vi rejser igen til Mallorca 11/7 men har valgt et andet hotel på grund af disse oplevelser.

Værelsestip: Få et værelse så langt væk fra vejen som muligt
Vis flere værelsestip
  • Overnattede Juni 2016, rejste som et par
    • 3 ud af 5 bobler
      Søvnkvalitet
    • 4 ud af 5 bobler
      Værelser
    • 2 ud af 5 bobler
      Service
Nyttigt?
Tak, godmadnu
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hastoriaplaya, Guest Relations Manager hos Hotel Astoria Playa Only Adults, svarede på denne anmeldelse, 23 juli 2016
Google Oversæt
Dear Guest
Thank for taking the time to post your feedback, We are pleased to hear that the food served here at the Astoria Playa surpassed your expectations, as you state yes for late arrivals we do provide a late snack. The staff strive very hard to provide an excellent service and will be very happy to read your comments. We do state quite clearly in our welcome leaflet that guests may not reserve the sunbeds and that towels will be removed. We are sorry you felt this put a small dampener your stay with us . Thank you for your suggestions. We would love to welcome you back should the occasion arise.
Best Wishes
Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Bidrager på niveau
35 anmeldelser
7 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nyttige stemmer
5 ud af 5 bobler Anmeldt 20 april 2016 fra mobile enheder
Denne anmeldelse er oversat fra English. Se original

Dette er 405 checket ud.
Fra starten var vi velinformerede fra receptionen. Moderne hotel og rent. Maden er helt fantastisk, og personalet var altid smilende, serviceminded og meget fleksibel med henblik på at opfylde dine krav.
Vi vil helt sikkert komme tilbage og vi kan varmt anbefale et ophold på dette vidunderlige hotel

Nyttigt?
3 Tak, Liseleje4ever
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sanaa C, Director de Relaciones Públicas hos Hotel Astoria Playa Only Adults, svarede på denne anmeldelse, 21 april 2016
Google Oversæt
Hola Lise,

Thank you so much for your time and comments. It sounds very good and positive that you want to come back. I am happy that you enjoyed your stay with us :)

I am looking forward to see you again in Astoria Playa,
Un saludo,
Sanaa
Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Bidrager på niveau
8 anmeldelser
3 anmeldelser af hoteller
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nyttige stemmer
5 ud af 5 bobler Anmeldt 9 april 2016 fra mobile enheder

Hotellet er rigtig lækkert og betjeningen i top. Maden er virkelig topklasse og da det er adults only, mærker man ikke, at det er "næsten" all inclusive. Her kommer vi helt sikkert tilbage til. Hotellet ligger tæt på en dejlig strand. Hvis du er til sol på terrassen skal man bestille værelse med sydvendt terrasse.

Overnattede April 2016, rejste som et par
Nyttigt?
1 Tak, Karen V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sanaa C, Director de Relaciones Públicas hos Hotel Astoria Playa Only Adults, svarede på denne anmeldelse, 11 april 2016
Google Oversæt
Hola Karen,

Thank you very much for your time and comments. I appreciate your lovely comments, tack ;)

I hope you will come back soon,

Un saludo & un abrazo,
Sanaa
Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Port d'Alcudia
1.3 km væk
Vanity Hotel Golf
Vanity Hotel Golf
Nr. 2 af 48 i Port d'Alcudia
4.5 ud af 5 bobler 473 anmeldelser
1.8 km væk
Eix Alcudia Hotel - Adults Only
Eix Alcudia Hotel - Adults Only
Nr. 6 af 48 i Port d'Alcudia
4.0 ud af 5 bobler 1.220 anmeldelser
2.3 km væk
Hotel Can Mostatxins
Hotel Can Mostatxins
Nr. 1 af 56 i Alcudia
5.0 ud af 5 bobler 140 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1.5 km væk
Hotel Apartamentos Ivory Playa
Hotel Apartamentos Ivory Playa
Nr. 4 af 48 i Port d'Alcudia
4.5 ud af 5 bobler 445 anmeldelser
1.9 km væk
Grupotel Maritimo
Grupotel Maritimo
Nr. 3 af 48 i Port d'Alcudia
4.5 ud af 5 bobler 607 anmeldelser
0.3 km væk
Viva Sunrise
Viva Sunrise
Nr. 5 af 48 i Port d'Alcudia
4.5 ud af 5 bobler 862 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Astoria Playa Only Adults? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Astoria Playa Only Adults

Ejendom: Hotel Astoria Playa Only Adults
Adresse: Astoria s/n, 07400 Port d'Alcudia, Alcudia, Mallorca, Spanien
Beliggenhed: Spanien > De Baleariske Øer > Mallorca > Alcudia > Port d'Alcudia
Faciliteter:
Bar/lounge Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Restaurant Roomservice Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 1 romantisk hotel i Port d'Alcudia
Nr. 1 luksushotel i Port d'Alcudia
Nr. 1 familiehotel i Port d'Alcudia
Prisklasse (pr. overnatning): 773 kr.-1.889 kr.
Hotelklasse:4,5 stjerner — Hotel Astoria Playa Only Adults 4.5*
Antal værelser: 176
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Priceline, Expedia og Booking.com, så du med ro i sindet kan reservere på Hotel Astoria Playa Only Adults. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Astoria Playa Puerto Alcudia
Hotel Astoria Playa

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering