Vi kan se, at du bruger en browser, som vi ikke understøtter. Derfor vises TripAdvisors website eventuelt ikke korrekt.Vi understøtter følgende browsere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hotel for par”

Bedste priser for -
Indtjekning dd/mm/åååå Udtjekning dd/mm/åååå
Priser er for 1 værelse til 2 personer
Vis priser
Sammenlign de bedste priser fra de mest populære rejsewebsites
og 12 websites mere!
Hotel Astoria Playa Only Adults
Vurderet som nr. 1 ud af 49 hoteller i Port d'Alcudia
Udmærkelsescertifikatet
Anmeldt 13. juli 2016 fra mobile enheder

Jeg var på tidlig bryllupsrejse der med min kommende mand. Vi var glade for hotelværelset, der var fint stor med to senge, og meget rent, da der blev gjort rent flere gange om dagen. Vi var glade for der ikke var børn hehe.. så et dejligt sted for par.

God gourmet menu med flere forskellige valgmuligheder, både varme og kolde retter, dog var det den samme buffet der fik igen på 10. dagen.

Der var et meget venligt og smilende personale, der sagde hej til en hver man gik forbi dem. Måske lidt for ofte ;)

To fine poolområder, begge med bar område og gode drinks. Og håndklæder kunne lejes på hotellet. Ingen problemer med at finde plads ved poolen. Dog var der ikke lige gode muligheder for skygge ved begge pool områderne.

Stranden lå 5-7 min. væk på gåben fra hotellet. Og jeg kan anbefale at tage det lille tog ude foran hotellet, hvis man gerne vil ud til havnen, hvor man også kan shoppe lidt.

Musikken på hotellet om aftenen var blandet. Take that og Bee Gees musik blandt andet.. aah..

Alt i alt en god oplevelse. Kan godt anbefale hotellet til andre ;)

Overnattede: Juli 2016, rejste som par
Tak, Sasjak
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hastoriaplaya, Guest Relations Manager hos Hotel Astoria Playa Only Adults, svarede på denne anmeldelseSvarede 14. juli 2016
Google Oversæt

Dear Guest
Thank you for taking the time to post your review of the Astoria Playa. We are pleased to know you enjoyed the food during the stay and that our staff made you feel welcome, we have passed your comments with reference to the buffet to the Chef. We feel that the Astoria Playa is an ideal place for a Romantic holiday and are so pleased you felt the same; it makes all our efforts worthwhile. It is good to know your enjoyed our evening entertainment we strive to create a programme which caters to all tastes. Thank your recommendation and we look forward to seeing you again in the near future.
Regards

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Skriv en anmeldelse
Anmeldelser (2.356)
Der er nyere anmeldelser for Hotel Astoria Playa Only Adults
Se de seneste anmeldelser
Medlemsvurdering
Type rejsende
Tidspunkt på året
Sprog
  • Flere sprog

4-8 af 2.356 anmeldelser

Anmeldt 3. juli 2016

Da vi ankom midt om natten var der mad klar til os. Super flot service.
Maden i restauranten var virkelig høj klasse og forskelligt hver dag. Kunne man alene give maden og betjeningen både af kokkene og den ældre dame skulle det have 6 stjerner ud af 5.
Værelser var ok, men desværre kun til et 4 tal. Og kunne tydelig høre larmen fra vejen.
Vi spurte om vi måtte få ombytte de to små colaer i køleskabet da jeg er diabetiker og derfor gerne ville havde dem sukkerfri. Det kunne ikke lade sig gøre da de kun havde dem et nummer større. Forstår ikke, at de så ikke valgte at give mig bare en stor istedet for de to små.
Ligeledes fik vi en meget dårlig betjening omkring reservation af solstole.
Den første da var vi ved poolen et par timer valgte vi derefter at gå ud at spise frokost, for så at komme tilbage til poolen. Da vi kom tilbage var vores håndklæder fjernet og der lå en seddel, at man ikke kan reservere solstole. Kanon tænkte vi - Endeligt et sted det bliver håndhævet. Men, men, men
Alle de andre dage når vi kom til poolen kunne vi kun ligge et sted, da alle de andre solstole var reserveret. Da vi gjorde opmærksom på dette var de total ligeglade. selvom det skete hverdag. Der var især to ældre damer med lyseblå håndklæder som reserverede stolene og først kom over middag og brugte dem. Men da vi spurte om de ikke skulle fjernes som vores den første da - fik vi ingen svar.
Forstår heller ikke princippet med de brede senge man skulle betale for at ligge på for enden af poolen istedet for at komme med flere solstole så man ikke lå oven i hinanden. I den uge vi var der blev de overhovedet ikke brugt.
Så vores råd til jer - Bestem jeg for om man kan reservere solstolene eller ej. Så jeres gæster bliver behandlet ens. - Vi fortrækker de ikke kan reserveret.Vi rejser igen til Mallorca 11/7 men har valgt et andet hotel på grund af disse oplevelser.

Værelsestip: Få et værelse så langt væk fra vejen som muligt
  • Overnattede: Juni 2016, rejste som par
    • Søvnkvalitet
    • Værelser
    • Service
Tak, godmadnu
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Hastoriaplaya, Guest Relations Manager hos Hotel Astoria Playa Only Adults, svarede på denne anmeldelseSvarede 23. juli 2016
Google Oversæt

Dear Guest
Thank for taking the time to post your feedback, We are pleased to hear that the food served here at the Astoria Playa surpassed your expectations, as you state yes for late arrivals we do provide a late snack. The staff strive very hard to provide an excellent service and will be very happy to read your comments. We do state quite clearly in our welcome leaflet that guests may not reserve the sunbeds and that towels will be removed. We are sorry you felt this put a small dampener your stay with us . Thank you for your suggestions. We would love to welcome you back should the occasion arise.
Best Wishes

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Denne anmeldelse er oversat fra English. Se original
Anmeldt 20. april 2016 fra mobile enheder

Dette er 405 checket ud.
Fra starten var vi velinformerede fra receptionen. Moderne hotel og rent. Maden er helt fantastisk, og personalet var altid smilende, serviceminded og meget fleksibel med henblik på at opfylde dine krav.
Vi vil helt sikkert komme tilbage og vi kan varmt anbefale et ophold på dette vidunderlige hotel

3  Tak, Liseleje4ever
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.Oprindeligt indsendt på English om www.tripadvisor.dk. Se original
Sanaa C, Director de Relaciones Públicas hos Hotel Astoria Playa Only Adults, svarede på denne anmeldelseSvarede 21. april 2016
Google Oversæt

Hola Lise,

Thank you so much for your time and comments. It sounds very good and positive that you want to come back. I am happy that you enjoyed your stay with us :)

I am looking forward to see you again in Astoria Playa,
Un saludo,
Sanaa

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 9. april 2016 fra mobile enheder

Hotellet er rigtig lækkert og betjeningen i top. Maden er virkelig topklasse og da det er adults only, mærker man ikke, at det er "næsten" all inclusive. Her kommer vi helt sikkert tilbage til. Hotellet ligger tæt på en dejlig strand. Hvis du er til sol på terrassen skal man bestille værelse med sydvendt terrasse.

Overnattede: April 2016, rejste som par
1  Tak, Karen V
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sanaa C, Director de Relaciones Públicas hos Hotel Astoria Playa Only Adults, svarede på denne anmeldelseSvarede 11. april 2016
Google Oversæt

Hola Karen,

Thank you very much for your time and comments. I appreciate your lovely comments, tack ;)

I hope you will come back soon,

Un saludo & un abrazo,
Sanaa

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Anmeldt 18. september 2015

Rigtig skønt hotel, som holder alt hvad de lover. Maden er skøn, personale meget imødekommende og hjælpsomme. Rengøring helt i top. God underholdning om aftenen.
Meget fredfyldt og roligt hotel, som bestemt kan anbefales.

  • Overnattede: September 2015, rejste som par
    • Værdi
    • Sted
    • Service
Tak, Palle S
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af et TripAdvisor-medlem og ikke af TripAdvisor LLC.
Sanaa C, Director de Relaciones con Clientes hos Hotel Astoria Playa Only Adults, svarede på denne anmeldelseSvarede 18. september 2015
Google Oversæt

Hola!
Thank you so much for your comments. I would love to answer you in Danish, but at least I need another year to find out how Iam going to answer you. I was trying to say hello and thank you in Danish, so I am ok and happy with that. But maybe next year I would have a conversation in Danish with you.

I am looking forward to your next visit, please do stay in touch and hasta pronto.

Mange tak og farvel, ( I learned that from a lovely Danish family ;)
Saludos,
Sanaa

Indberet svar som upassende
Denne anmeldelse er udtryk for en subjektiv holdning skrevet af en repræsentant for ledelsen og ikke af TripAdvisor LLC
Hoteller, som du muligvis også vil synes om...
Overvej også disse indkvarteringssteder i eller i nærheden af Port d'Alcudia
1.3 km væk
Vanity Hotel Golf
Vanity Hotel Golf
Nr. 2 af 49 i Port d'Alcudia
578 anmeldelser
2.9 km væk
Viva Blue & Spa
Viva Blue & Spa
Nr. 1 af 30 i Playa de Muro
1.126 anmeldelser
0.1 km væk
Sol Alcudia Center Apartamentos
Sol Alcudia Center Apartamentos
Nr. 15 af 49 i Port d'Alcudia
1.594 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser
1.8 km væk
Eix Alcudia Hotel - Adults Only
Eix Alcudia Hotel - Adults Only
Nr. 10 af 49 i Port d'Alcudia
1.408 anmeldelser
1.5 km væk
Hotel Apartamentos Ivory Playa
Hotel Apartamentos Ivory Playa
Nr. 3 af 49 i Port d'Alcudia
539 anmeldelser
2.3 km væk
Hotel Can Mostatxins
Hotel Can Mostatxins
Nr. 1 af 57 i Alcudia
204 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du været i Hotel Astoria Playa Only Adults? Fortæl om dine oplevelser!

Skriv en anmeldelse Tilføj billeder

Supplerende oplysninger om Hotel Astoria Playa Only Adults

Adresse: Astoria s/n, 07400 Port d'Alcudia, Alcudia, Mallorca, Spanien
Beliggenhed: Spanien > De Baleariske Øer > Mallorca > Alcudia > Port d'Alcudia
Faciliteter:
Bar/lounge Gratis morgenmad Gratis højhastighedsinternet (WiFi) Gratis parkering Restaurant Roomservice Suiter Swimmingpool Kørestolsadgang
Hotelstil:
Nr. 1 luksushotel i Port d'Alcudia
Nr. 1 familiehotel i Port d'Alcudia
Nr. 1 romantisk hotel i Port d'Alcudia
Prisområde: 781 kr.-1.816 kr. (Baseret på gennemsnitspriser for et standardværelse)
Hotelklasse:4,5 stjerner — Hotel Astoria Playa Only Adults 4.5*
Antal værelser: 176
Reservationsmuligheder:
TripAdvisor er stolte af at være samarbejdspartner med Hotels.com, Booking.com, Expedia, TripOnline SA og 5viajes2012 S.L., så du med ro i sindet kan reservere på Hotel Astoria Playa Only Adults. Vi hjælper millioner af rejsende hver måned med at finde det perfekte hotel til både ferier og forretningsrejser og altid med de bedste rabatter og særtilbud.
Også kendt som:
Astoria Playa Puerto Alcudia
Hotel Astoria Playa

Er dette din TripAdvisor-registrering?

Ejer eller bestyrer du denne ejendom? Gør krav på din registrering gratis, så du kan svare på anmeldelser, opdatere din profil og meget mere.

Gør krav på din registrering